PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε η πρώτη τοπική μονάδα υγείας στο Περιστέρι


Το μεσημέρι της Τρίτης, 6 Μαρτίου, εγκαινιάστηκε η πρώτη Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) στο Περιστέρι, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αν. γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Σταμάτη Βαρδαρού, της διοίκησης της 2ης ΔΥΠΕ, του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, της Χαράς Καφαντάρη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και του δημοτικού συμβούλου, εντεταλμένου για θέματα υγείας Δήμου Περιστερίου, Γιώργου Μπεκιάρη.

Η Τοπική Μονάδα Υγείας Περιστερίου, που είναι μία από τις 239 που θα λειτουργήσουν στη χώρα μας με προτεραιότητα τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα λειτουργεί στον 1ο όροφο του Κέντρου Υγείας Περιστερίου -το οποίο θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση πλέον- σε χώρους που είναι ήδη διαμορφωμένοι και πανέτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους δημότες παρέχοντας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υψηλών προδιαγραφών.

Ο κ. Πολάκης κατά τον χαιρετισμό του είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος του υπουργείου είναι και η ίδρυση δεύτερης ΤΟΜΥ στο Περιστέρι, “καθότι πολιτική προτεραιότητα αποτελεί η αναβάθμιση της παρεχόμενης υγείας ιδίως στις περιοχές εκείνες που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση”

“Θα την στηρίξουμε και θα την υποστηρίξουμε τη νέα πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας” είπε στον δικό του χαιρετισμό ο δήμαρχος Περιστερίου, τονίζοντας ακόμη ότι είναι ένα έργο επιβεβλημένο για το υγειονομικό σύστημα της Δυτικής Αθήνας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment