PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Εγκαίνια του 7ου Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιλίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου


Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του 7ου Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιλίου που βρίσκεται επί της οδού Δαβάκη 40, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμος Ιλίου ενισχύει το Δίκτυο των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της πόλης, στο πλαίσιο του οποίου λειτουργούν ήδη 6 Κ.Α.Π.Η., στο κέντρο του Ιλίου, στον Άγιο Φανούριο, στην Παλατιανή, στη Ζωοδόχο Πηγή, στην περιοχή Μιχελή και στην περιοχή Ρίμινι – Ραδιοφωνίας, όπου φιλοξενούνται καθημερινά εκατοντάδες ηλικιωμένοι.

Οι εργαζόμενοι σε όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου φροντίζουν και για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών, αλλά παράλληλα και για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των μελών τους.

Η δημιουργία του 7ου Κ.Α.Π.Η. στην περιοχή του Αγίου Νικολάου αποτελεί υλοποίηση της προγραμματικής δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής, η οποία φρόντισε να παραδώσει στους ηλικιωμένους κατοίκους της περιοχής ένα προσεκτικά μελετημένο, ιδιαίτερα φροντισμένο και ζεστό χώρο, όπου θα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους τα μέλη του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment