PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Εγκαίνια του 12ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Ιλίου


Σε μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Ιλίου, που βρίσκεται επί των οδών Ήρας και Ναυσικάς, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, τα οποία τέλεσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας Σπύρο Τζόκα εκπρόσωπο της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου και τον τέως Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

Ο 12ος Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι συνολικού εμβαδού 862τ.μ., σε οικόπεδο 1.132τ.μ., με βιοκλιματικό σχεδιασμό, πλήρως εναρμονισμένος με τα παιδαγωγικά δεδομένα, προϋπολογισμού 2.550.000€, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2007 – 2013.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής για την κατασκευή υποδομών που αφορούν ευαίσθητους τομείς,  όπως για παράδειγμα την κατασκευή και 13ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ιλίου, σε οικόπεδο που παραχώρησε ο συμπολίτης μας κ. Νικόλαος Λιάκος.

Τέλος, αναφερόμενος στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα λυθεί το διαχρονικό πρόβλημα της έλλειψης του απαραίτητου προσωπικού για τη λειτουργία τους, καθώς ο αριθμός των σχετικών εγκρίσεων από την Κεντρική Διοίκηση είναι πολύ μικρότερος από τις ανάγκες του Δήμου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, ο Διοικητής του Α.Τ. Ιλίου Γεώργιος Καλούλης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι Ιλίου και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, Πρόεδροι των Κ.Α.Π.Η. Ιλίου, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων & Σωματείων Ιλίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment