PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Σταμάτης: Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ η χρεοκοπία της χώρας


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας, ορμώμενος από δηλώσεις του Γ. Τόλιου και του Γ. Μηλιού σε μέσα ενημέρωσης.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ορμώμενος από δηλώσεις του Γ. Τόλιου και του Γ. Μηλιού σε μέσα ενημέρωσης.

Όπως είπε, οι υπεύθυνοι οικονομικής πολιτικής του κόμματος «αποκάλυψαν αυτό που έκρυβαν μέχρι τώρα, που αποτελεί και δεσμευτική απόφαση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι, δηλαδή, θα διακόψουν την πληρωμή των τόκων και των χρεολυσίων των δανείων».

Σύμφωνα με τον κ. Σταμάτη, «αυτό θα σήμαινε την αυτόματη κήρυξη της χώρας μας σε χρεοκοπία και την έξοδό της από το ευρώ και το ξέρουν πολύ καλά».

«Εκεί θέλουν να πάνε την Ελλάδα. Αυτό είναι το πραγματικό τους σχέδιο. Και το ομολογούν οι ίδιοι», κατέληξε ο υπουργός Επικρατείας.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Με μπαγιάτικη κινδυνολογία, η κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει την καταστροφική της πολιτική», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι θα διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνίας.

«Θα κάνει δηλαδή αυτά που οι μνημονιακοί εγκληματίες δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάνουν», συμπλήρωσε.

«Εγκληματίες είναι αυτοί που εγκληματούν συνειδητά σε βάρος της χώρας», ανταπάντησε ο Δημήτρης Σταμάτης.

Ν.Δ.: Βαράνε το νταούλι στις αγορές και στους εταίρους της πατρίδας

Ανακοίνωση για το θέμα έξεδωσε και η Νέα Δημοκρατία η οποία αναφέρει πως «μετά τους κ. Τόλιο και Μηλιό που αποκάλυψαν ότι τους δεσμεύει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που προβλέπει τη διακοπή τόκων και χρεολυσίων των δανείων της χώρας, ο κ. Μπαλάφας δήλωσε ότι θα αποπληρώσουν επιλεκτικά το χρέος σε κάποιες χώρες και δεν θα πληρώσουν την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία».

Κατά τη Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί ότι «θα οδηγήσουν τη χώρα σε χρεοκοπία και έξοδο από την Ευρωζώνη, καθώς και στη διακοπή κάθε διπλωματικής ή οικονομικής σχέσης με τις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρωζώνης».

«Δυστυχώς, ξεκίνησαν να βαράνε το νταούλι, όχι μόνον προς τις αγορές, αλλά και προς τους εταίρους και τους συμμάχους της πατρίδας μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment