PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης: Υπάρχει αισιοδοξία για μια καλή συμφωνία


Αυτό δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μιά καλή συμφωνία και φυσικά αυτή θα στηριχτεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και εκτιμώ και από τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Αυτό δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά την οποία ενημερώθηκε αναλυτικά, όπως είπε.

Ο κ. Παπαδημούλης, όπως ανέφερε, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρωθυπουργό, αντάλλαξαν απόψεις και σημείωσε ότι το πλαίσιο των στόχων έχει περιγραφεί με απόλυτη σαφήνεια από τον πρωθυπουργό, στην ομιλία του χθες το βράδυ.

Ερωτηθείς εάν θα τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης για την έγκριση ή όχι από τη Βουλή, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε: «Αυτήν τη στιγμή προέχει να πετύχουμε και σύντομα την καλύτερη δυνατή συμφωνία» και πρόσθεσε ότι «όλα τα άλλα θα κριθούν στην ώρα τους και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό».

Σε ερώτηση για το εάν ο λόγος της σημερινής παρουσίας της κ. Κωνσταντοπούλου στο Μ. Μαξίμου ήταν «να πέσουν λίγο οι τόνοι και εσωκομματικά», ο κ. Παπαδημούλης περιορίστηκε να πει ότι ο ίδιος μίλησε με τον πρωθυπουργό για μία ώρα και παρέπεμψε για τα υπόλοιπα, όπως είπε, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Στο μεταξύ, προ ολίγου αποχώρησε από το Μ. Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment