PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης: Η ευρωπαϊκή Δεξιά ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα


Νέες βολές κατά του Ότμαρ Κάρας, αλλά και της κυβέρνησης, εκτόξευσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Νέες βολές κατά του Ότμαρ Κάρας, αλλά και της κυβέρνησης, εκτόξευσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Επειδή η εγχώρια Δεξιά, παρά τη στήριξη του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, έχει μείνει από…λάστιχο και απειλείται με συντριβή, ανέλαβε η ευρωπαϊκή Δεξιά να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Κι αυτό σε βάρος της αλήθειας και σε βάρος του θεσμικού ρόλου που είχε ο κ. Κάρας», είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» .

Τόνισε ακόμη ότι ο κ. Κάρας ήρθε να ελέγξει την τρόικα, όχι τον Τσίπρα.

«Φοβούνται τη δυναμική του παραδείγματος, διότι ξέρουν ότι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων της Αριστεράς στην Ελλάδα μπορεί να αναπτύξει μια ευρύτερη δυναμική σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας, αλλά όχι περιοριζόμενη, από τον ευρωπαϊκό Νότο», υποστήριξε ο κ. Παπαδημούλης.

Αναφέρθηκε ακόμη στις υποστηρικτές για τον κ. Τσίπρα δηλώσεις του έτερου εισηγητή της έκθεσης του Ευρωκοινοβουλίου για τον ρόλο της τρόικας, σημειώνοντας ότι «από εκείνη τη στιγμή η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά και ο κ. Βενιζέλος τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, επειδή έσπευσαν να υιοθετήσουν τα συκοφαντικά ψεύδη του κ. Κάρας».

«Είναι γεγονός πάντως ότι ο Γάλλος συνεισηγητής του Κάρας τον ”άδειασε” χοντρά με στοιχεία και τεκμηρίωση, κι είναι κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία, γιατί ο κ. Νγκοκ δεν ανήκει στην Ομάδα της Αριστεράς», επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment