PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πάνε ως το τέλος ψηφίζοντας αντιλαϊκά μέτρα


«Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος «είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους αυτή τη συγκατοίκηση» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος «στα βασικά ζητήματα της πολιτικής και της εξωτερικής και της εσωτερικής συμφωνούν, σηκώνουν και οι δύο τα χέρια και ψηφίζουν αντιλαϊκούς νόμους, αντιλαϊκά μέτρα και είναι πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τις επιταγές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.».

Ερωτηθείς αν «για να σωθεί ο Π. Καμμένος και η συγκυβέρνηση θυσιάστηκε ο κ. Κοτζιάς» ο κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για υπαρκτές αντιθέσεις εντός της συγκυβέρνησης, προσθέτοντας: «Αποδεικνύεται ότι και σ’ αυτά τα ζητήματα είναι πλήρως αναξιόπιστη και κυρίως είναι επικίνδυνη για την πορεία από δω και πέρα της χώρας, για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

«Ο κ. Τσίπρας, στη συγκεκριμένη φάση, επέλεξε τον κ. Καμμένο, στην ουσία οδήγησε σε παραίτηση τον κ. Κοτζιά, ο οποίος κατά τ’ άλλα υλοποιούσε όλη την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, της συγκυβέρνησης, όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή, στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής ήταν στην ίδια κατεύθυνση» σχολίασε.

Ως προς το θέμα των μυστικών κονδυλίων, είπε ότι το ΚΚΕ «ετοιμάζει ερώτηση στη Βουλή, θα έχουμε παρέμβαση και θα απαιτήσουμε εκεί να ειπωθούν όλα με το όνομά τους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment