PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός να καταψηφίσει την κυβέρνηση


Το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι μια εξέλιξη που βολεύει και τους δύο τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ «η σημερινή διαδικασία είναι αποτέλεσμα παζαριών».

«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αυριανής ψηφοφορίας στη Βουλή, το ζήτημα είναι ο ίδιος ο λαός να καταψηφίσει την κυβέρνηση, μέσα από τους καθημερινούς αγώνες του και στις εκλογές», σημείωσε.

Παράλληλα, σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας «μαζί με τον κ. Καμμένο μετέτρεψε τη χώρα σε ένα απέραντο αμερικανικό στρατόπεδο».

«Η Συμφωνία που υπογράψατε με τον κ. Ζάεφ, ήταν στο πλαίσιο των αμερικανονατοϊκών σχεδιασμών που υπηρετήσατε με μεγάλη συνέπεια μαζί με τον κ. Καμμένο», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο κ. Κουτσούμπας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στα σχέδια της με την κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας «κανένας καυγάς δεν γίνεται για όλα αυτά ανάμεσα στον κ. Τσίπρα με τον κ. Μητσοτάκη. Τα επικίνδυνα σχέδια του ΝΑΤΟ δεν τα αμφισβητεί ούτε η Ν.Δ. Υπάρχει πλήρης ταύτιση και συμφωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ της έχει πάρει τη μπουκιά από το στόμα, και κάνει όσα δεν πρόλαβει να κάνει η ίδια η Ν.Δ.».

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ σημείωσε πως «θεωρείτε κ. Τσίπρα επίτευγμα μια επαίσχυντη συμφωνία, αμερικανικού σχεδιασμού για να μπει στο ΝΑΤΟ η ΠΓΔΜ. Αυτή είναι η ουσία της συμφωνίας».

«Καταπέλτης η συμφωνία για όλους τους λαούς των Βαλκανίων», επεσήμανε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment