PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Κραυγή αγωνίας στα νοσοκομεία – Αίσχος για το επεισόδιο στη Ν. Σμύρνη


«Κραυγή αγωνίας ακούγεται από όλους σε όποιο νοσοκομείο και αν βρεθείς αυτές τις μέρες. Από αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους διευθυντές των κλινικών, για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας», τόνισε σήμερα ο γγ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες, επισημαίνοντας ότι τρία είναι τα άμεσα μέτρα χρειάζονται. Πρώτον, επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας, ώστε, όπως υποστήριξε, να ενισχυθούν με κλίνες και προσωπικό το δημόσιο σύστημα. Δεύτερον, μαζικές προσλήψεις νοσηλευτών, γιατρών και τρίτον, ένταση των εμβολιασμών, γρήγορη κλιμάκωση, έτσι ώστε να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός με ασφάλεια και με χρησιμοποίηση όλων των διαθέσιμων εμβολίων και με πολύ περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τα χθεσινά γεγονότα στην Νέα Σμύρνη, ο κ. Κουτσούμπας, δήλωσε ότι «Η κυβέρνηση αντί να ασχολείται ουσιαστικά με τα προβλήματα των εργατικών λαϊκών οικογενειών και την επίλυσή τους, χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο τη βία, την τρομοκρατία, την καταστολή, τον αυταρχισμό.

«Ήταν απαράδεκτο το γεγονός που συνέβη χθες στη Νέα Σμύρνη, όπου οι “ράμπο” της αστυνομίας μέσα στην πλατεία -ενώ γυναικόπαιδα, νέοι άνθρωποι έκαναν την κυριακάτικη βόλτα τους- επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο», πρόσθεσε.

«Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι αίσχος, ντροπή. Και βεβαίως το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι να γίνει αυστηρή ποινική δίωξη όλων όσων ευθύνονται γι’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Επειδή σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ένα μήνυμα: Με μεγαλύτερη δύναμη στους νέους ταξικούς αγώνες, άντρες και γυναίκες μαζί προχωράμε», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment