PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Γκρανγκινιόλ καταντά η διαπραγμάτευση


«Γκρανγκινιόλ καταντά η διαπραγμάτευση», επεσήμανε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για Εξεταστική.

Ωστόσο αναφέρθηκε διεξοδικά στην πορεία της διαπραγμάτευσης εκτιμώντας ότι «δεν θα ξεμπερδεύουμε όπως κοροϊδεύετε, γιατί η πείρα λέει ότι ο κατήφορος δεν έχει τέρμα, αλλά και γιατί, ανεξάρτητα από το αν πιάνονται οι στόχοι, η οικονομία δεν είναι σε μία γυάλα και τα σημάδια για την οικονομία της Ελλάδας και της Ε.Ε. δεν είναι ενθαρρυντικά».

Ακόμη ο κ. Κουτσούμπας επεσήμανε την «εναλλαγή ρόλων καλού καλού ανάμεσα σε ΔΝΤ και Ε.Ε.». «Δεν μπορεί να κρύψει ότι τόσο το ΔΝΤ όσο και η Ε.Ε. έχουν κοινό στόχο την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων εις βάρος του ελληνικού λαού» είπε, ενώ επέκρινε τον πρωθυπουργό για την συνάντησή του με τον πρόεδρο Ολάντ, «από ποιον ζητά βοήθεια ο Τσίπρας; Από τον Ολάντ που δεν μπορεί να κουμαντάρει τα του οίκου του», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment