PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Άνθρωπος του Σόρος ο Γ. Βαρουφάκης


Ευθεία επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας τον πρώην υπουργό Οικονομικών ως «golden boy» και «άνθρωπο του Σόρος».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα», ο κ. Κουτσούμπας κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, στις οποίες χαρακτήριζε το ΚΚΕ ως «μαξιμαλιστικό κόμμα».

«Δεν περιμέναμε να μιλήσει με διαφορετικό τρόπο για τις εργατικές διεκδικήσεις ένα golden boy. Δείγματα γραφής είχαμε… “Λιτό βίο” συνιστούσε στο λαό ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Και πρόσθεσε: «Το ΚΚΕ με τις θέσεις του εκφράζει τα “θέλω” των πολλών αυτής της χώρας, τις ανάγκες τους και τα όνειρά τους. Αυτό θεωρεί μαξιμαλισμό ο άνθρωπος του Σόρος».

Στο ίδιο πλαίσιο, εκτίμησε ότι το «ΜέΡΑ25» «έρχεται να παίξει τον ρόλο που έπαιξαν την τελευταία δεκαετία κόμματα όπως το Ποτάμι, η ΔΗΜΑΡ, η Ένωση Κεντρώων, το ΛΑΟΣ, οι ΑΝΕΛ».

«Κόμματα μίας χρήσης, που υπερπροβλήθηκαν, πήραν έδρες ή και υπουργεία, αξιοποιήθηκαν σαν τσόντες ή στηρίγματα σε κρίσιμες ψηφοφορίες και επιστρέφουν στην ανυποληψία» συνέχισε.

Όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, σημείωσε με νόημα ότι «η Ν.Δ. βάζει γκολ σε κενή εστία, λόγω της δεξιάς πολιτικής που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ και της απογοήτευσης που έσπειρε σε όσους τον πίστεψαν».

Επεσήμανε δε, ότι «το “ματς” για την αυτοδυναμία είναι βαρετό σαν τα φιλικά, αφού σε κάθε περίπτωση υπάρχει το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για τον ρόλο της “τσόντας”».

«Το μεγάλο “ματς”, στο οποίο κανείς δεν πρέπει να μείνει θεατής, είναι αυτό για την ενίσχυση του ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο που μπορεί από τις 8 Ιούλη να αποκρούσει τις επιθέσεις της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης και να βάλει γκολ με αντεπίθεση» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment