PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δ. Κελάφας: Μπορούμε την Ανατροπή-Αλλαγή στο Περιστέρι


Με κεντρικό σύνθημα ΜΠΟΡΟΥΜΕ την ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Περιστερίου πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της δημοτικής κίνησης «Περιστέρι για Όλους» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κελάφα.

Ο Δημήτρης Κελάφας εξέφρασε την ικανοποίησή του που η χθεσινή συγκέντρωση ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη, από τη γενέθλια συγκέντρωση του Δημοτικού Κινήματος «Περιστέρι για Όλους» που έγινε πέρυσι στις 8 Ιουλίου του 2009 και είχε συγκεντρώσει 4.000 Περιστεριώτες, ταράζοντας τα πολιτικά νερά του Περιστερίου. Αυτό δείχνει τη δυναμική που έχει αποκτήσει η ανεξάρτητη υποψηφιότητά του. Τόνισε ιδιαίτερα ότι αυτή η υποψηφιότητα είναι πραγματικά ανεξάρτητη, αφού είχε ανακοινωθεί ήδη από τον Ιούλιο του 2009, πριν αρχίσει οποιαδήποτε διεργασία σε επίπεδο κομμάτων. Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν πολίτες από όλο το κομματικό ιδεολογικό φάσμα της πόλης, πρόσθεσε.

Η Δημοκρατική Αριστερά και ο Φώτης Κουβέλης στηρίζουν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κελάφα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλα τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς Περιστερίου και αντιπροσωπεία με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δ.Α. κ. Ξένο Κελαϊδίτη. Στο λόγο του ο Δημήτρης Κελάφας δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για αυτόν η εμπιστοσύνη και η στήριξη του κόμματος της ΔΑ και θέτει τις βάσεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος δεσμεύτηκε για μία νέα, σύγχρονη στο πνεύμα του Καλλικράτη και ανεξάρτητη διακυβέρνηση του δήμου Περιστερίου, θέτοντας ως αντίπαλο τις πολιτικές και όχι τα πρόσωπα. Με τη διαφάνεια σαν βασική «αρχή» στοχεύει στο να κινητοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, μένοντας μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και παλαιοκομματικές νοοτροπίες που τόσα χρόνια ταλανίζουν τους πολίτες και τον δήμο. Ο ίδιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα του υπερδανεισμού του δήμου, που έγινε σχεδόν αποκλειστικά από τη σημερινή διοίκηση και, που τον έχει φέρει στην πρώτη πεντάδα των πιο χρεωμένων δήμων στην χώρα με πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ χρέη.

Συντάχθηκε στο πλευρό των χιλιάδων Περιστεριωτών που αντιτίθενται στη δημιουργία κέντρου επεξεργασίας απορριμμάτων στο Άλσος Περιστερίου ενώ έδωσε ιδιαίτερο «βάρος» στις συνθήκες ζωής στην πόλη του Περιστερίου και πρότεινε εφικτές και άμεσες προτάσεις για την βελτίωσή της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment