PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Βίτσας: Απαράδεκτη τακτική της Τουρκίας


Για «απαράδεκτη τακτική» της Τουρκίας έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος στη δέσμευση περιοχών κίνησης από την Άγκυρα για τουρκικά υποβρύχια.

Ερωτηθείς σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα της «Καθημερινής» ο κ. Βίτσας επισήμανε ότι «η Τουρκία έχει δεσμεύσει περιοχές κίνησης πέραν των δικαιωμάτων της», ξεκαθαρίζοντας πως «η Ελλάδα δεν δέχεται τέτοιου είδους δεσμεύσεις».

Όπως είπε ο κ. Βίτσας, η Αθήνα «έχει κάνει με διπλωματικό τρόπο παραστάσεις και διαμαρτυρίες σε διεθνείς οργανισμούς και τα αποτελέσματα φαίνονται και θα φανούν σύντομα».

Είπε ακόμη ότι η γειτονική χώρα βρίσκεται σε αστάθεια λόγω της απόπειρας πραξικοπήματος και ότι οι κινήσεις της είναι απρόβλεπτες.

Σχολιάζοντας πάντως τη στάση κομμάτων αντιπολίτευσης ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας επισήμανε πως «θα πρέπει να σταματήσουν οι πολεμικές κραυγές».

Για τους πρόσφυγες είπε ότι «δεν ήλθε η βοήθεια που είχαν υποσχεθεί οι Ευρωπαίοι με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι εξετάσεις αιτήσεων για άσυλο». Πρόσθεσε ακόμη πως, από όσους έρχονται στη χώρα, το 100% υποβάλλει αίτηση για άσυλο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment