PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δώρα της λέσχης Περιστερίου και κοπή της πίτας για ΓΣΠ


H ανδρική ομάδα μπάσκετ έκοψε την πίτα του 2011, μετά τη βραδινή προπόνηση του Σαββάτου.

Ένα ιδιαίτερο γεγονός έλαβε χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης επισκέφθηκαν την ομάδα μέλη της λέσχης φίλων του Ατρομήτου και ΓΣ Περιστερίου, για να ευχηθούν για το νέο έτος.

Τα μέλη της λέσχης του Περιστερίου προσέφεραν από μια πλακέτα με το σήμα του συλλόγου στον επίτιμο πρόεδρο Πέτρο Μουγιάκο και τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς επίσης και μια εικόνα για όλη την ομάδα.

Ο επίτιμος πρόεδρος, ο προπονητής και ο αρχηγός Δημήτρης Παπανικολάου ευχαρίστησαν τα μέλη της λέσχης για την πρωτοβουλία τους, αντευχήθηκαν και ζήτησαν στο βαθμό που περνάει από τα χέρια τους, οι φίλαθλοι του ΓΣΠ, ενωμένοι να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Μετά τη βραδινή προπόνηση του Σαββάτου, η ανδρική ομάδα μπάσκετ έκοψε την πίτα του 2011, παρουσία των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και από πλευράς διοίκησης του επίτιμου προέδρου Πέτρου Μουγιάκου, του προέδρου της ΚΑΕ Στέφανου Κιουριτζόγλου και του Θανάση Παπαδήμα.

Τυχερός της διαδικασίας ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα ρολόι χειρός.

“Η ελπίδα είναι κάτι επίκτητο” είπε στην ομάδα ο κ. Μουγιάκος. “Ολοι πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Καλή χρονιά σε όλους και η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και να μπει σε περεταίρω ανοδική πορεία”.

Ο κ. Κιουριτζόγλου αναφερόμενος επίσης στα μέλη της ομάδας είπε: “Θέλω να σας ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κάνετε και γι αυτή που θα κάνετε, καθώς και για την υπομονή. Η ομάδα είναι κόσμημα για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ακόμα και τα προβλήματα”.

Το αγωνιστικό τμήμα έβγαλε χωρίς ρεπό τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, αφού τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και το ίδιο θα κάνουν και την Κυριακή.

Από την Παρασκευή είναι μαζί με την ομάδα και ο Μάικλ Κινγκ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment