PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δώρα και ατυχία στοίχισαν στον Ατρόμητο


Μπορεί ο Ατρόμητος να προηγήθηκε με 0-1, να είδε την τύχη να του γυρνά την πλάτη στο 1-1, να είδε τον Μανδά να χαρίζει το 2-1, να ισοφάρισε σε 2-2 στο 89′, αλλά πάλι να χάνει ένα ματς στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βγάζουν μια νευρικότητα και να κάνουν αρκετά λάθη. Κάτι που δεν επέτρεψε στην αναμέτρηση να αποκτήσει ρυθμό, με αποτέλεσμα το πρώτο 15λεπτο να περάσει χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.

Στο 18’ όμως το σκηνικό άλλαξε. Ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Ανδρούτσο μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Φωτιά να καταλογίζει πέναλτι. Ο Μανούσος έστησε την μπάλα στα 11 βήματα, ο Τσιντώτας απέκρουσε την εκτέλεση, όμως στη συνέχεια της φάσης ο παίκτης του Ατρόμητου πήρε το… ριμπάουντ και σκόραρε, για το 0-1, στο 20’!

Στο 35’ η ΑΕΚ θα χάσει μια απίστευτη, τριπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς ο Λιβάγια θα βρεθεί τετ α τετ με τον Μανδά, όμως θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα θα φτάσει στον Βέρντε που θα σουτάρει με δύναμη με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Ολιβέιρα θα πιάσει την κεφαλιά, σημαδεύοντας πάνω από την εστία.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, η λήξη του οποίου βρήκε τον Ατρόμητο να κρατά το προβάδισμα στα χέρια του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να πιέζει από την αρχή, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 55’ η μπάλα στρώθηκε στον Κρίστισιτς που έπιασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο έφυγε λίγο άουτ.

Στο 62’ η ΑΕΚ θα καταφέρει να βρει το γκολ έστω και με την βοήθεια της τύχης. Ο Ολιβέιρα θα σουτάρει από δεξιά, η μπάλα θα βρει στο δοκάρι, στο κεφάλι του Μανδά και από εκεί θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 71’ η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την ανατροπή, με πρωταγωνιστή και σκόρερ ξανά τον Ολιβέιρα. Ο Μανδάς θα κάνει λάθος υπολογισμό μετά από γύρισμα προς την εστία, ο Πορτογάλος θα κλέψει την μπάλα και θα κάνει το 2-1.

Ο Ατρόμητος αναγκάστηκε να βγει μπροστά πλέον και να κυνηγήσει ένα δεύτερο γκολ.

Στο 76’ ο Βέλλιος σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με τον Τσιντώτα να αποκρούει το κοντινό πλασέ του.

Ο Ατρόμητος πήρε μέτρα και στο 89’ κατάφερε να ισοφαρίσει, με κοντινή προσπάθεια του Ανδρούτσου, για το 2-2! Ωστόσο, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολιβέιρα σκόραρε ξανά με κοντινή προβολή στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας στην ΑΕΚ μια πολύ μεγάλη νίκη βάσει της εξέλιξης του αγώνα.

ΑΕΚ (Ν. Κωστένογλου, 4-2-3-1): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Κρίστισιτς (81’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Ντέλετιτς (59’ Μάνταλος), Βέρντε (67’ Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα

Ατρόμητος (Γ. Αναστασίου, 4-2-3-1): Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόσα, Μπαένα (49’ Στρούγγης), Χαρίσης, Μανούσος (77’ Γιακουμάκης), Ανδρούτσος, Ενσικουλού (68’ Ρόσα), Βέλλιος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment