PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δύσκολο το έργο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας Περιστερίου (video)


Δηλώσεις από την Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο του νεοσύστατου Οργανισμού Ξ. Κορόγιαννη.

Για τα πρώτα βήματα του νεοσύστατου Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (Ο.Π.Α.Α.Π.) μίλησε αποκλειστικά στο PeristeriNews η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Οργανισμού Ξένη Κορόγιαννη.

Αναφέρθηκε στο επίτευγμα της Δημοτικής Αρχής και του προσωπικού του Δήμου να θέσει σε λειτουργία άμεσα τον νέο δημοτικό οργανισμό με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές του «Καλλικράτη», που κατήργησε έξι νομικά πρόσωπα.

Σημείωσε ότι φέτος οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου, παρά τις οικονομικές δυσκολίες από την περικοπή πόρων από το κράτος, τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις λόγω του ενιαίου μισθολογίου και τις λιγοστές προσλήψεις, λειτουργούν σήμερα σε ικανοποιητικό επίπεδο και σε πολλούς περιπτώσεις αναβαθμίστηκαν, όπως του σταθμού Ανθούπολης.

Ιδιαίτερη βάση δίνεται στην κοινωνική μέριμνα με την υλοποίηση του προγράμματος «Καθήκον Κατ’ οίκον».

Καθημερινά εθελόντριες στα μαγειρεία ετοιμάζουν εκατοντάδες μερίδες φαγητού, το οποίο διανέμεται σ’ όσους το έχουν πραγματική ανάγκη, μετά την καταγραφή και την πιστοποίησή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Επίσης, η κα. Κορόγιαννη αναφέρθηκε στη νέα πρωτοβουλία του Δημάρχου, που είναι η δημιουργία ενός κοινωνικού παντοπωλείου στην πόλη του, όπου θα μπορούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να εφοδιάζονται τρόφιμα, είδη οικιακά και ρούχα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment