PeristeriNews.gr
Lifestyle

Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό


O Τέρης Χρυσός ετοιμάζεται την Τετάρτη να εισέλθει στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Πάνε περίπου δύο μήνες από τότε που ο 80χρονος τραγουδιστής, διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν πίστεψε ότι το πρόβλημα αυτό θα τον έφερνε προ των πυλών του χειρουργείου.

Την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, θα μπει στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο τραγουδιστής λίγο πριν την σοβαρή επέμβαση, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Αν τη σκαπουλάρω θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα. Αν δεν την σκαπουλάρω, όμως, θα κάνω μια συναυλία στον Άγιο Πέτρο με όλους τους φίλους που είναι εκεί πάνω» είπε συγκινημένος ο Τέρης Χρυσός μιλώντας στην εφημερίδα Espresso για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Τέρης Χρυσός επίσης υπογράμμισε: «Νόμιζα ότι θα ξεπεραστεί με φάρμακα. Τελικά το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής. Έχω πίστη στον Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment