PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δύο επιστροφές για τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό


Έτοιμος για το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι ο Ατρόμητος.

Ο Νταμίρ Κάναντι συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κυριάκο Κιβρακίδη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε όπως και τον Χαβιέρ Ούμπιδες, ο οποίος είχε μείνει εκτός στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ για να πάει ανάσες.

Εκτός παραμένουν σταθερά οι Θοδωρής Βασιλακάκης, Ρολαντ Ουγκράι και Άρμιν Μούγιακιτς όπως και ο τιμωρημένος Εμάνουελ Σάκιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Κατράνης.

Fentagin σε Κάναντι: Σε θέλουμε εδώ να παλέψουμε κόντρα σε όλους

Δίπλα στον Νταμίρ Κάναντι και συνολικά στην ομάδα στέκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου, όπως ξεκαθάρισαν οι ίδιοι σε σημερινή τους επίσκεψη στην προπόνηση.

Πριν από το τελευταίο πρόγραμμα εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Λεβαδειακού, τα περίπου 250-300 μέλη του συνδέσμου «Fentagin» θέλησαν να μιλήσουν απευθείας στον Αυστριακό τεχνικό και να του εκφράσουν την πίστη τους και τη στήριξή τους προς τον ίδιο, θέλοντας να του βγάλουν κάθε σκέψη αποχώρησης.

«Εμείς δεν σε θέλουμε μόνο επειδή είσαι ο καλύτερος προπονητής. Για μας είσαι κάτι παραπάνω, γιατί είσαι ένας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια και που παλεύει, ό,τι ακριβώς δηλαδή είναι ο Ατρόμητος. Σε πιστεύουμε, δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσεις για το καλοκαίρι, αλλά να ξέρεις ότι εμείς σε θέλουμε εδώ και σε στηρίζουμε. Και δεν στηρίζουμε μόνο εσένα, αλλά όλη την ομάδα.

Έχετε αποδώσει πολύ καλά φέτος, αλλά ξέρουμε ότι μπορείτε ακόμα καλύτερα κόντρα σε όλους και σε όλα. Βλέπουμε τι έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες με τη διαιτησία κι αυτό είναι ακριβώς που δείχνει πώς μας αντιμετωπίζουν.

Εμείς έχουμε διαλέξει τον δύσκολο δρόμο. Να υποστηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας, τον Ατρόμητο. Αν θέλουμε να παίρνουμε τους τίτλους όπως τους παίρνουν στην Ελλάδα, θα γινόμασταν άλλες ομάδες. Για αυτό εμείς παλεύουμε για τον Ατρόμητο, τα πιστεύω μας, κόντρα σε όλους και είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε», είπαν μεταξύ άλλων στον Νταμίρ Κάναντι και στους παίκτες και πρόσθεσαν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για ό,τι έγινε την Πέμπτη. Εμείς σας πιστεύουμε ότι μπορείτε και μέσα στο ΟΑΚΑ να το γυρίσετε. Κόουτς, τους έχεις νικήσει ήδη δύο φορές, μπορείς ξανά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αυστριακός τους ευχαρίστησε και ήταν φανερά συγκινημένος για την έκφραση αγάπης από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment