PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δωρεάν wi-fi στα μέσα μαζικής μεταφοράς


Ελεύθερο ασύρματο δίκτυο ίντερνετ θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα στους επόμενους μήνες στα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας.

Ελεύθερο ασύρματο δίκτυο ίντερνετ θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα στους επόμενους μήνες στα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας, αρχής γενομένης από το Μετρό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση θα λειτουργεί όχι μόνο πάνω ή μέσα στους σταθμούς αλλά ακόμη και μέσα στις… σήραγγες.

Στην αρχή η υπηρεσία δωρεάν wi-fi θα παρέχεται σε επίπεδο οδού και σταθμού με προοπτική μελλοντικά αυτό να γίνεται και στη σήραγγα όπου κινούνται οι συρμοί του μετρό.

Το δίκτυο σιγά – σιγά θα επεκταθεί και σε όλες τις στάσεις των αστικών λεωφορείων, των τρόλεϊ, του τραμ και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι το κόστος της εφαρμογής αυτής εκτιμάται ότι είναι πολύ μικρό συγκριτικά με τα αποτελέσματα, ενώ ακόμα επισήμανε ότι θα το αναλάβουν οι συγκοινωνιακοί φορείς και ο καθένας εξ’ αυτών με διαγωνιστική διαδικασία θα μπορεί να επιλέξει τον πάροχο με τον οποίο θα συνεργαστεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment