PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δωρεάν θαλάσσια μπάνια για τους οικονομικά αδύναμους δημότες


Από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου παρέχει τη δυνατότητα στους οικονομικά αδύναμους δημότες – κατοίκους, κατόχους Δημοτικής Κάρτας Πρόνοιας, εργαζόμενους, άνεργους, οικογένειες με παιδιά, να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στο πρόγραμμα «θαλάσσια μπάνια» στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων από 1/7/2011 – 31/7/2011.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται από ώρες 15:00 – 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση έως και 30/6/2011 με τα εξής δικαιολογητικά:

1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

2. Ιατρική Βεβαίωση (ειδικότητας παθολόγου ή καρδιολόγου) από την οποία να προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του ενδιαφερόμενου επιτρέπει τη συμμετοχή του στα θαλάσσια μπάνια.

3. Φωτοαντίγραφο φορολογικής δήλωσης (Ε1) οικονομικού έτους 2011. Αν δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση θα πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν φορολογική δήλωση, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται στα γραφεία του ΟΠΑΑΠ, Δημοτικά Καταστήματα, όπισθεν Ευαγγελίστριας τηλ.: 210-5743971 και 210-5743376.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment