PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δωρεάν εκμάθηση παραδοσιακών χορών στο Περιστέρι


Ανακοίνωση του Επιστημονικού Συντονιστή των κοινωνικών δράσεων και Δημοτικού Συμβούλου Περιστερίου, Γιώργου Βαθιώτη, για την δωρεάν εκμάθηση παραδοσιακών χορών με σκοπό τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την δωρεάν εκμάθηση παραδοσιακών χορών:

Στα κοινωνικά έργα αλληλεγγύης των επιστημόνων εντάσσεται μια πολιτιστική δραστηριότητα, η δωρεάν εκμάθηση παραδοσιακών χορών, για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου “ΠολύμνιαΤζένη Πήττα.

Τα μαθήματα αυτά θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων και Αποστόλου Ανδρέα στην περιοχή Τσαλαβούτα. Οποιοσδήποτε συμπολίτης μας θέλει να εγγραφεί ας απευθύνεται στον Ιερό Ναό, στον πατέρα Σπυρίδωνα.

Ως Επιστημονικός Συντονιστής των κοινωνικών δράσεων στο Περιστέρι θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες επιστήμονες που αφιλοκερδώς προσφέρουν την αγάπη και την φροντίδα σε κάθε συνάνθρωπό μας. Την κάθε κοινωνική δράση την καθορίζει, την οδηγεί και την φθάνει ψηλά το αληθινό συναίσθημά μας.

Ζούμε σε μία δύσκολη εποχή που όλοι μαζί πρέπει να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή μας. Να ξανακερδίσουμε και πάλι την χαμένη μας αξιοπρέπεια, τα «κλεμμένα» όνειρά μας. Η 14η δράση μας αναφέρεται αποκλειστικά στο διαρκές χαμόγελο των συμπολιτών μας που εμείς θα το κρατήσουμε ζωντανό σε πείσμα των καιρών.

Από την πρώτη μέρα η νέα πολιτιστική δραστηριότητα στην πόλη μας αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τους σπουδαστές κάθε ηλικίας των κοινωνικών φροντιστηρίων. Οι ενέργειές μας θα συνεχιστούν με αμείωτο ζήλο, ήθος και ευπρέπεια γιατί ζούμε σε μία πόλη με ενωμένες καρδιές.

Όλοι μας πρέπει να θυμόμαστε μία φανερή επιθυμία των επιστημόνων αλληλεγγύης: «Τα κοινωνικά έργα δεν έχουν οικονομικές συνδρομές έχουν μόνο τη συνδρομή της ψυχής και της καρδιάς μας».

Ο Επιστημονικός Συντονιστής των κοινωνικών δράσεων

Γιώργος Βαθιώτης καθηγητής MSc

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment