PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δυνατή δοκιμασία για το Περιστέρι κόντρα στην Τενερίφη


Το Περιστέρι υποδέχεται στο «Ανδρέας Παπανδρέου» την πρωτοπόρο του ομίλου του στο Basketball Champions League Τενερίφη για τη 10η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 7:00 το απόγευμα.

Η ισπανική ομάδα διαθέτει παίκτες που ξεχωρίζουν στο Basketball Champions League, όπως ο μεγάλος Μαρσελίνιο Ουέρτας και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι (το παραγωγικότερο δίδυμο κοντού – ψηλού στη διοργάνωση), είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ενώ έχει μόνο μία ήττα σε εννέα αγώνες, άρα με νίκη οι «κυανοκίτρινοι» αποκτούν σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ομάδων που διεκδικούν μία από τις τέσσερεις πρώτες θέσεις οι οποίες οδηγούν στα πλέι οφ του BCL.

Ύστερα από μία σειρά κακών αποτελεσμάτων το Δεκέμβριο, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έδωσε σαφή δείγματα βελτίωσης και μπήκε «με το δεξί» στη νέα χρονιά, κερδίζοντας τον αξιόμαχο Ηρακλή στο κατάμεστο Ιβανώφειο, αφού παρουσίασε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και σφιχτή άμυνα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Τενερίφη, το Περιστέρι δεν φοβήθηκε, κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια και έχασε στις λεπτομέρειες (72-68). Οπλισμένοι με την εμπειρία εκείνου του αγώνα, καθώς και με τις σημαντικές αγωνιστικές προσθήκες (Μορέιρα, Κάζινς) και την ωρίμανση της ομάδας από τους συνεχείς αγώνες, οι «κυανοκίτρινοι» είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη επί ενός πανίσχυρου αντιπάλου.

Παίκτες και προπονητές του Περιστερίου προσβλέπουν στη στήριξη των οπαδών της ομάδας, στους οποίους υπόσχονται τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, υψηλού επιπέδου θέαμα, αλλά και ατμόσφαιρα μπασκετικής γιορτής.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Η διοίκηση του Περιστερίου winmasters καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα στην αυριανή πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Iberostar Τενερίφης.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και τόσο το προπονητικό επιτελείο, όσο και οι παίκτες θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, για να φτάσουν στη νίκη.

Με την φωνή τους και το πάθος τους, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη που θα μας δώσει την ώθηση για να κάμψουμε την αντίσταση ενός πολύ δυνατού αντιπάλου».

Βαθμολογία

1. Τενερίφη 8-1
2. Νίμπουρκ 7-2
3. Νίζνι 6-3
4. Περιστέρι winmasters 6-3
5. Μπάμπεργκ 4-5
6. Μόρναρ 2-7
7. Γκαζιαντέπ 2-7
8. Ρίγα 1-8

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment