PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δυναμικό ξεκίνημα των πρωταθλητών της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου


Η Πρωταθλήτρια και Kυπελλούχος Ελλάδος 2010 Πνευματική Στέγη Περιστερίου ξεκίνησε τις δραστηριότητες για την νέα αγωνιστική περίοδο με τους ίδιους υψηλούς στόχους όπως και πέρυσι. Το ξεκίνημα της μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή δείχνοντας τις προθέσεις αλλά και τη δουλειά που γίνεται στον Περιστεριώτικο Σύλλογο.

Η Πρωταθλήτρια και Kυπελλούχος Ελλάδος 2010 Πνευματική Στέγη Περιστερίου ξεκίνησε τις δραστηριότητες για την νέα αγωνιστική περίοδο με τους ίδιους υψηλούς στόχους όπως και πέρυσι.

Το ξεκίνημα της μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή δείχνοντας τις προθέσεις αλλά και τη δουλειά που γίνεται στον Περιστεριώτικο Σύλλογο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ:

Με αυξανόμενο ενδιαφέρον λόγω και των πρόσφατων επιτυχιών ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων αθλητών ενώ και οι προπονήσεις μπαίνουν σε γρήγορο ρυθμό. Να σημειώσουμε ότι στο σύλλογο θα παραδίδουν μαθήματα κορυφαίοι Έλληνες σκακιστές και προπονητές. Προπονητές για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι οι: Χρίστος Μπανίκας, Στέλιος Χαλκιάς, Νίκος Γαβριλάκης, Ανέστης Μιχαηλίδης, Γιώργος Κούμανης και Ευαγγελία Δρίτσουλα. Ο σύλλογος θα παραμένει ανοιχτός: Τετάρτη: 19:00 – 21:00 Πέμπτη: 16:00 – 22:00 Παρασκευή : 18:00-22:00 Σάββατο : 16:00-19:00 Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2105737830 (πρωινές ώρες) ή στο 2105754265 (τις ώρες λειτουργίας του συλλόγου).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ολοκληρώθηκε και η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων Αττικής κάτω των δεκαεξάχρονων και η Πνευματική Στέγη Περιστερίου έχοντας το απόλυτο των νικών είναι μόνη στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και εξασφαλίζει την πρόκριση της για τη τελική φάση (final-8) μια αγωνιστική νωρίτερα.. Με την ομάδα αγωνίζονται οι Γιάννης Μπέλλος (4/4), Γιώργος Παπαδόπουλος (4/4), Ελένη Φράγκου (3/4), Γιάννης Σταθόπουλος (2,5/4), Πέτρος Αδάμης (1,5/3), Ελένη Κοκοτά (2/3) και Φωτεινή Κοκοτά (1/2).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με 3 νίκες και μια ήττα η γυναικεία ομάδα της Πνευματικής Στέγης οδεύει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος γυναικών Αττικής. Να σημειωθεί ότι η ήττα έγινε από τον Πανελλήνιο με 2-1, αλλά δεν αγωνίστηκαν η Βέρα Παπαδοπούλου (Εθνική γυναικών στην Ολυμπιάδα) και η Μαρίνα Σπύρου (Πανευρωπαϊκό Ατομικό πρωτάθλημα). Οι κοπέλες που αγωνίστηκαν έως τώρα στο πρωτάθλημα Γυναικών είναι η Ζωή Ιορδανίδου (2,5/4), Κατερίνα Σταυροπούλου (3/4), Μαρίνα Σπύρου (1/1) και Ευαγγελία Δρίτσουλα (3/3).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στο Πρωτάθλημα των πολύ μικρών παίδων κάτω των 8 ετών η ομάδα μας έχει 1,5 βαθμούς στους 3 αγώνες. Με την ομάδα συμμετέχουν οι Αλέξανδρος Αραπάκης (2/2), Μπίτζας Βασίλης (0/1) Τριανταφύλλου Φοίβη ( ½/3), Αφέντρας Θάνος (1/1), Γεωργακόπουλος Τάσος (0/1) και Μαζιάνη Χρύσα (0/1).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment