PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δυναμικές κινητοποιήσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Περιστερίου


Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα προχωρήσει και συμβολικό αποκλεισμό των λεωφόρων Θηβών και Π. Τσαλδάρη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου μετά από την ομόφωνη έγκριση που έλαβε από το σώμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2012 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, ξεκινά τις κινητοποιήσεις του, με στόχο να παρέμβει δυναμικά στους φορείς όπου αντιμετωπίζουν οι μικροεπαγγελματίες σοβαρά προβλήματα.

Ενδεικτικά έχουν εγκριθεί παρεμβάσεις προς ΟΑΕΕ, τις ΔΟΥ, το ΙΚΑ, την ΔΕΗ, τις Τράπεζες και την επιτροπή διακανονισμού επαγγελματικών μισθώσεων, αφού τα ενοίκια πια των καταστημάτων είναι δυσβάστακτα.

Σαν έναρξη των κινητοποιήσεων ο Εμπορικός Σύλλογος όρισε την Πέμπτη 01-03-2012 ως ημέρα διαμαρτυρίας των εμπόρων του Περιστερίου και καλεί όλους τους συναδέλφους τους να παρευρεθούν στις 19.00μ.μ. στην συμβολή των δρόμων Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη για τον συμβολικό αποκλεισμό των δρόμων για μία ώρα.

Στη συνέχεια ζητά από όλους τους καταστηματάρχες του Περιστερίου να κλείσουν τα φώτα των καταστημάτων τους από τις 20.15μ.μ. έως τις 20.30μ.μ. ως ένδειξη διαμαρτυρίας με σκοπό να δείξουν πώς θα είναι η αγορά εάν ερημώσει και πληθύνουν τα λουκέτα, που όπως φαίνεται είναι αναμενόμενο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment