PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο ένας τον άλλον «έδειξαν» οι δύο κατηγορούμενοι


Ο ένας τον άλλον «έδειξαν» ως εκείνον που στάθηκε στην άκρη του γκρεμού και πέταξε στην θάλασσα την Ελένη Τοπαλούδη οι δύο κατηγορούμενοι, λίγο πριν την λήξη της σημερινής διαδικασίας.

Μεταθέτοντας ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για το φρικτό τέλος της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε βαριά χτυπημένη στη θάλασσα και πνίγηκε, επέλεξαν και οι δύο να απαντήσουν σε ερώτηση που τους έκανε η εισαγγελέας.

Η εισαγγελική λειτουργός, με αφορμή την κατάθεση του τρίτου λιμενικού υπαλλήλου, Λάζαρου Τουλγαρίδη, ο οποίος είχε φθάσει αμέσως στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της φοιτήτριας, ζήτησε από τους δύο νεαρούς να υποδείξουν το ακριβές σημείο από το οποίο κατακρημνίσθηκε το θύμα.

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο, λέγοντας πως ο συγκατηγορούμενός του ήταν αυτός που πέταξε τη φοιτήτρια. Ο δεύτερος κατηγορούμενος δεν έδειξε καν σημείο, λέγοντας στην εισαγγελέα πως αδυνατεί να της απαντήσει, καθώς δεν είδε, όπως είπε, «από ποιο σημείο πετάχτηκε το πτώμα».

Ο κ. Τουλγαρίδης στην κατάθεσή του ανέφερε πως ειδοποιήθηκε για το συμβάν και πήγε στον όρμο Φώκια, σε δύσβατο σημείο, όπου είδε το πτώμα να επιπλέει. Είπε, επίσης, ότι επειδή οι καιρικές συνθήκες ήταν κακές, ζήτησε τη συνδρομή δύτη ώστε να καταφέρουν να βγάλουν το πτώμα από το νερό. Με βάση το σημείο, στα μέσα του όρμου όπου εντοπίστηκε η σορός, και με άλλα δεδομένα, όπως ο καιρός, τα ρεύματα κλπ, ο λιμενικός υπάλληλος επιχείρησε να προσδιορίσει στον χάρτη το σημείο από όπου πιθανότατα πέταξαν τη φοιτήτρια στη θάλασσα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Φεβρουαρίου.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment