PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δοκιμάζει ο Ντάουντα, χάνει δύο ματς ο Ουάρντα


Πίσω έχουν αφήσει στον Ατρόμητο τις δάφνες του πρωταθλήματος και τη νίκη επί της Κέρκυρας και πλέον έχουν στο επίκεντρό τους το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Περιστεριώτες θέλουν να πιστοποιήσουν και φέτος ότι ο συγκεκριμένος θεσμός τους… πάει, ωστόσο όλοι παραδέχονται το εμπόδιο των Αρκάδων είναι πολύ υψηλό και θα χρειαστεί να αποδώσουν στο μάξιμουμ σε δύο ματς υψηλών απαιτήσεων.

Το πρόβλημα για τον Νταμίρ Κάναντι ακούει στο όνομα «Αμπιόλα Ντάουντα», αφού ο Νιγηριανός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση του Σαββάτου και αύριο θα δοκιμάσει να μπει κανονικά. Αν τα καταφέρει χωρίς πρόβλημα, τότε θα ακολουθήσει την αποστολή για την πόλη της Αρκαδίας, σε μια χρονική συγκυρία που αποτελεί τον μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό, αφού ο Μανούσος παραμένει σε διαδικασία επανένταξης και να αναμένεται με την έναρξη του 2018.

Τέλος, ο Νταμίρ Κάναντι είχε και το δύσκολο έργο να επιλέξει σε ποιους αγώνες θα δηλώσει να εκτίσει την τιμωρία δύο αγωνιστικών ο Αμρ Ουάρντα (7 κίτρινες κάρτες), διαλέγοντας αυτά με ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) και ΑΕΛ (εντός), δηλαδή στα δύο τελευταία χρονικά στο περιθώριο που επιτρέπεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment