PeristeriNews.gr
Πολιτική

Διώξεις καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα Περιστερίου


Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα Περιστερίου με αφορμή την δίωξη της Μαρίας Αφοξενίδου έπειτα από τις πέντε διώξεις του Παν. Λαφαζάνη για τον αγώνα τους εναντίον των πλειστηριασμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και η Μαρία Αφοξενίδου στέλεχος της ΛΑ.Ε Περιστερίου καλείται να απολογηθεί στην Ασφάλεια! Η κυβερνητική τρομοκρατία δεν μας σταματά!

Δεν έχουν τέλος οι διώξεις εναντίον των αγωνιστών της ΛΑ.Ε. και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που καλείται για πέμπτη φορά καλούν και την Αφοξενίδου Μαρία στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Περιστερίου και μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στη ΓΑΔΑ την Τρίτη 26/2 για  έγγραφες «εξηγήσεις», από το περιβόητο «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Καταδικάζουμε την απόπειρα της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους αγωνιστές. Η ΛΑΕ Περιστερίου θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για την υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας. Θα αγωνιστεί μέχρι τέλους ώστε κανένας εργαζόμενος, συνταξιούχος, άνεργος να μη χάσει το σπίτι του από τους τραπεζίτες, την ΕΕ, τους θεσμούς και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά στους λαϊκούς και εργατικούς αγώνες για την ανατροπή της λιτότητας και του αυταρχισμού με τον οποίο μας κυβερνάνε.

Δήλωση της σ. Μαρίας Αφοξενίδου:

“Με τον καιρό να ‘ναι κόντρα,
έχει τιμή σαν πετάς”…
Ως μέλος της ΛΑΕ, θα πορευτώ μέχρι το τέλος των καθεστωτικών του Τσίπρα, μαζί με τους συντρόφους μου κι όλους όσους παλεύουν για τον λαό και τα δίκια του σε όλους τους αγώνες συνειδητά, με ό,τι κόστος κι αν συνεπάγεται αυτό…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment