PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διπρόσωπος ο Ατρόμητος στο πρώτο φιλικό


Αρκετό υλικό για αισιοδοξία -αλλά και προβληματισμό- έδωσε ο Ατρόμητος στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν.

Με αντίπαλο την αυστριακή Λουστενάου, οι Περιστεριώτες εμφανίστηκαν διπρόσωποι και μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο, ηττήθηκαν στο δεύτερο με 4-3.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου απείλησε με σουτ των Μανούσου και Κιβρακίδη, ενώ άνοιξε τελικά το σκορ με τον πρώτο στο 18’.

Παρόλο, δε, που ισοφαρίστηκε άμεσα (23’), πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 25’ με τον Ούμπιδες (αφότου συνεργάστηκε ωραία με τον Βέλλιο).

Μάλιστα ο Ατρόμητος βρήκε και τρίτη φορά δίχτυα με το πρώτο γκολ του Γούτα (με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ), ωστόσο οι Αυστριακοί μείωσαν πριν το ημίχρονο και μετά την ανάπαυλα αντεπιτέθηκαν.

Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν και τις αρκετές αλλαγές του Αναστασίου, ισοφάρισαν με την έναρξη κιόλας του β’ μέρους και τελικά πήραν τη νίκη με γκολ στο 71’ (απάντηση στο οποίο δεν βρήκε ο Ατρόμητος ως το τέλος).

Η αρχική ενδεκάδα του Ατρόμητου: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Γούτας, Στρούγκης, Ούμπιδες, Χαρίσης, Κορτ, Μανούσος, Ενσικουλού, Βέλλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι υπόλοιποι δέκα παίκτες που ήταν στον πάγκο και συγκεκριμένα: Θεοδωράκης, Κατράνης, Τριμμάτης, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Μάντσον, Γιακουμάκης, Ουγκράι, Νταβιώτης και Κωτσόπουλος.

Γ. Σπανός: Ρίχνουμε το βάρος στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς

Ανταγωνιστικό θεωρεί ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, πως θα είναι το νέο πρωτάθλημα ενώ ανέφερε πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα της ομάδας του είναι τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

«Είναι ένα καινούριο σύστημα, όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, θα παίξουμε όλοι με όλους, εύχομαι να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε play off και play out με όλες τις ομάδες δυνατές και ένα πρωτάθλημα που θα έχει ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρσι, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, οι ομάδες όλες κάνουν μεταγραφές, έχουν δυναμώσει και θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

«Σε πρώτη φάση εμείς στον Ατρόμητο είμαστε επικεντρωμένοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδι, άρα έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες και θα κοιτάξουμε με τη σειρά τους αγώνες. Έχουμε 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλουμε να ρίξουμε όλο το βάρος και τη σκέψη εκεί, θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και όταν έρθει η ώρα θα κοιτάξουμε και το πρωτάθλημα», ανέφερε μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Προχωράει του Ταλ Καχίλα στον Ατρόμητο

Στην περίπτωση του Ταλ Καχίλα φαίνεται όντως να καταλήγει ο Ατρόμητος για το κέντρο της άμυνας.

Το δημοσίευμα που ήθελε τον Ισραηλινό στόπερ να είναι ο «εκλεκτός» του Γιάννη Αναστασίου έχει βάση, καθώς επιβεβαιώνονται από τους Περιστεριώτες οι επαφές μαζί του.

Μάλιστα αυτές προκύπτει ότι βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο και μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει θετική κατάληξη και ο διεθνής άσος να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment