PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διπλό Ευρώπης στην Τούμπα ο Ατρόμητος (video)


Με τέτοιες εμφανίσεις, ο Ατρόμητος βάζει πλώρη για επανεμφάνιση στα ευρωπαϊκά σαλόνια! Οι Περιστεριώτες έδειξαν περίσσια μαγκιά μέσα στην Τούμπα και κατατρόπωσαν στις καθυστερήσεις τον ΠΑΟΚ με 3-4!

Η ομάδα του Κορακάκη έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι μπορεί να κοιτάξει την κάθε ομάδα στα μάτια και έφυγε με μεγάλο διπλό από τη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας το καλό σερί που έχει στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3’ με κεφαλιά του Ροντρίγκες.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και ο Ατρόμητος να μην βρίσκει τα πατήματά του και στο 27’ δεν απέφυγε το 2-0 από κοντινό πλασέ του Κουλούρη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο ματς με σκοπό να μειώσει για να μπει και πάλι στο παιχνίδι και το πέτυχε στο 56’.

Ο Μπίτολο με ωραία σέντρα βρήκε τον Λε Ταλέκ και ο Γάλλος με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Ο Ατρόμητος πίεσε για να ισοφαρίσει αλλά τελικά δέχτηκε γκολ στο 68’ όταν ο Μυστακίδης εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Γκορμπούνοφ στο φάουλ του Τζαβέλλα και από κοντά έκανε το 3-1.

Εκεί ήταν που οι παίκτες του Κορακάκη έδειξαν περίσσιο πάθος αφού μείωσαν στο 73’ όταν ο Κάνιας έκανε χέρι πάνω στη γραμμή, με τον Καλογερόπουλο να δείχνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Ισπανό. Ο Ουμπίντες ανέλαβε την εκτέλεσε, ευστόχησε κάνοντας το 3-2.

Εκεί ήταν που φάνηκε ότι ο Ατρόμητος πηγαίνει για την μεγάλη ανατροπή και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 82’ όταν ο Κορακάκης έβαλε στο γήπεδο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος τον δικαίωσε τέσσερα λεπτά αργότερα, κάνοντας το 3-3!

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ατρόμητος με αστείρευτα ψυχικά αποθέματα δεν επαναπαύτηκε στην ισοπαλία και με μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Τόνσο έκανε το 3-4 στις καθυστερήσεις.

Η μεγαλύτερη ανατροπή που έχουμε δει φέτος ήρθε από τον Ατρόμητο σε ένα από τα ματς της δεκαετίας!

https://www.youtube.com/watch?v=1w7R8JLoO-Q

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 11’ Τζαβέλλας, 21’ Μάτος – 32’ Κιβρακίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 73’ Κάνιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αττικής)

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος (14’ Μπρκιτς), Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες (46’ Μυστακίδης), Πέλκας (69’ Σάκχοφ), Κάμπος, Κουλούρης

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (46’ Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Ζησόπουλος (54’ Μπρίτο), Ούμπιντες, Τόνσο, Λημνιός (82’ Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment