PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Διπλή ισχυρή παρουσία Πατούλη στο Περιστέρι (photos)


Αεικίνητος είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης με συνεχόμενες παρουσίες σε εκδηλώσεις και συναντήσεις με πολίτες στη Δυτική Αθήνα και ειδικά στο Περιστέρι.

Ο κ. Πατούλης τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη σε δυο μεγάλες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην πόλη μας συνομιλώντας με αρκετούς πολίτες ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα του για το Περιστέρι.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για την παρουσίαση της «Ομάδας Νίκης» του Ανδρέα Παχατουρίδη ανεβαίνοντας μάλιστα στη σκηνή και έχοντας θερμή χειραψία με τον Δήμαρχο Περιστερίου, στον οποίο ευχήθηκε για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μια μέρα μετά στην πραγματοποίηση της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Κλήμη ο κ. Πατούλης ήταν και πάλι εκεί συγχαίροντας το νέο ποιμενάρχη της πόλης στα Δυτικά ενώ είχε και τετ-α-τετ με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Δυο πολύ ισχυρές παρουσίες από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που δείχνουν ότι δίνει μεγάλο βάρος στις πόλεις της Δυτικής Αθήνας έχοντας δώσει και μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξή τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment