PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διπλή βόμβα το Περιστέρι: Ανακοίνωσε Σκορδίλη και… Πολέμη


O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη (29χρ., 2,08μ.), συνεχίζοντας, έτσι, τις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού.

Ο καταξιωμένος σέντερ έρχεται να προσδώσει στην ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα, θωρακίζοντας την φροντ λάιν, καθώς συνδυάζει ικανότητα και δύναμη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΣΠ γεννήθηκε στις 6/12/1987 στην Κέρκυρα κι εκεί, από το νησί των Φαιάκων, ξεκίνησε την καριέρα του. Ωστόσο, μόλις σε ηλικία 17 ετών μεταγράφηκε στον Ηρακλή, όπου αγωνίστηκε στο εφηβικό.

Στην Θεσσαλονίκη πάντως υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο για λογαριασμό, όμως, του Άρη. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2006-2011), για να μετακομίσει την επόμενη σεζόν (2011-12) στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Το καλοκαίρι του 2012 συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Με τους «πράσινους» κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο το Νοέμβριο του 2013 αποχώρησε με προορισμό τον Πανιώνιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης παρέμεινε επίσης για μία σεζόν (2013-14) και στην συνέχεια κατηφόρισε στην Πάτρα για να φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα (2014-15).

Μετά τους Αχαιούς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην Α2, όπου τα δυο τελευταία χρόνια αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας του Φάρου Κερατσινίου κερδίζοντας ισάριθμες ανόδους (2016 και 2017), ενώ έφτασε με την ομάδα του μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το 2016 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πλέον, ο Γάιος Σκορδίλης ανήκει στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, υποστήριξε:

«Χαίρομαι που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΓΣΠ,  που έχει ως στόχο την άνοδο και παράλληλα όραμα. Είναι μια ομάδα με κόσμο και δυνατή έδρα και υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν καλά πράγματα, αν με το καλό επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για τον πρόεδρο, που τον διακρίνει η φερεγγυότητα και η συνέπεια, αλλά και γενικότερα για την λειτουργία του Συλλόγου.   

Η αλήθεια είναι ότι  ταλαιπώρησα λίγο και ειδικά τον Γιώργο Πανταζόπουλο και τον Ανδρέα Πολέμη, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στον Φάρο και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρω την τελική μου απόφαση, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν αίσιο τέλος. 

Το Περιστέρι μου προσέφερε το πιο ολοκληρωμένο… πακέτο κι επέλεξα να έρθω εδώ για να συμβάλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας, με άμεσο αυτού της ανόδου στην Α1.   

Συνήθως αφήνω τον προπονητή και την διοίκηση να οριοθετούν τους στόχους, αλλά με αυτή την ομάδα κι αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να είναι άλλος από την επιστροφή του ΓΣΠ εκεί που του αρμόζει να βρίσκεται.

Προσωπικά τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκα στην Α2, ήταν μια συνειδητή απόφαση, καθώς πιστεύω πως αν δεν μπορείς να είσαι μέλος μιας εκ των 4 ομάδων που συνθέτουν την πρώτη τετράδα της Α1, τότε είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα με προοπτική και όραμα, όπως είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου»

Αξίζει να τονιστεί πως για την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής μεταγραφής ήταν καθοριστική η συμβολή του Ανδρέα Πολέμη.

 Με αυτή την ευκαιρία ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου γνωστοποιεί την επαναδραστηριοποίηση του Ανδρέα Πολέμη στα διοικητικά του Συλλόγου, αποδεικνύοντας την θέληση του για ισχυροποίηση σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment