PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας στα ΕΛΤΑ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου


Τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας, κατά τις δύο τελευταίες εργάσιμες ημέρες του τρέχοντος μήνα, αποφάσισαν τα ΕΛΤΑ, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό που θέλει να εξοφλήσει φορολογικές υποχρεώσεις, αλλά και να πραγματοποιήσει άλλες συναλλαγές.

«Ποκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις οικονομικές συναλλαγές του, ενημερώνουν, ότι θα λειτουργήσουν τις δύο τελευταίες καθημερινές εργάσιμες ημέρες του μήνα, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2018, με διευρυμένο ωράριο σε ακόμα περισσότερα Ταχυδρομικά Καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς της χώρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μπορεί κανείς να δει στον πίνακα τα 83 καταστήματα που θα είναι στη διάθεση των πελατών, που επιλέγουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για να εξοφλήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ & λοιπές οφειλές Δημοσίου) και να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές συναλλαγές τους , παραμένοντας ανοιχτά έως αργά.

Παράλληλα οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται και από το δίκτυο των Ταχυδρομικών Πρακτορείων των ΕΛ.ΤΑ. το οποίο λειτουργεί με το ωράριο καταστημάτων και απλώνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment