PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Διερεύνηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Δήμου Περιστερίου


Ευρεία σύσκεψη εργασίας με θέμα την εκπόνηση επιστημονικής πρότασης για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο δημαρχείο, ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Ανάπτυξης Αλέξη Σταυρούλια και την ομάδα καθηγητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Συμμετείχαν ο Επιστημονικά Υπεύθυνος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Παναγιώτης Καλδής, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης & Τουρισμού Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Περικλής Λύτρας, ο Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Πέτρος Καλαντώνης, ο Επ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Άρης Παπαγρηγορίου, η Επ. Καθηγήτρια του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Δέσποινα Σδραλή, η Υποψ. Διδάκτορας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Βίκυ Καραγιάννη, η Σύμβουλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κατερίνα Αλεξοπούλου, καθώς και τα στελέχη της Οικονομικής Διεύθυνσης του Δήμου Περιστερίου.

Κατά τη σύσκεψη ο κ. Σταυρούλιας τόνισε ότι: “Τα μεγάλα και πολλά έργα υποδομής που συντελέστηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν μετατρέψει το Περιστέρι σε πυλώνα προοπτικής, η Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη δεν θα πάψει να ανεβάζει όλο και ψηλότερα τον πήχη στο μέλλον”.

Ο Δήμος Περιστερίου τα τελευταία χρόνια ηγείται ενός εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων Δήμων της χώρας και αποτελεί και μια πόλη, προόδου και της αισιοδοξίας.

Η εμπεριστατωμένη πρόταση για τη διερεύνηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων αναμένεται να αποτελέσει ένα επικαιροποιημένο επιστημονικό εργαλείο, προκειμένου να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της πόλης.

Σε ανοιχτή εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι αναπτυξιακές προτάσεις από την επιστημονική ομάδα, παρουσία εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment