PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διεκόπη για τις 6 Μαρτίου η δίκη για την υπόθεση Siemens


Άρχισε το πρωί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens. Ωστόσο, η δίκη διακόπηκε για τις 6 Μαρτίου καθώς μέλος της έδρας κατέθεσε δήλωση αποχής λόγω κωλύματος.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της έδρας «δεν είναι δυνατόν να συγκροτηθεί το δικαστήριο λόγω της δήλωσης αποχής και δεν είναι γνωστό αν μπορεί να αρθεί η αδυναμία αυτή εντός της ημέρας». Ο ίδιος εξέφρασε παράλληλα τη λύπη του «για την ταλαιπωρία»

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από δικηγόρους, μάρτυρες και κατηγορουμένους απόντες ήταν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος που εκπροσωπείται από δικηγόρο και ο Χρήστος Καραβέλας που καταζητείται εδώ και χρόνια, ενώ παρόντες ήταν οι περισσότεροι εκ των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων ο Θεόδωρος Τσουκάτος, ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών Αντώνης Κάντας και το πρώην στέλεχος του ΟΤΕ, Ηλίας Γεωργίου.

Στο δικαστήριο δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής ο ΟΤΕ, το ελληνικό Δημόσιο, ζητώντας αποκατάσταση της ηθικής βλάβης με ικανοποίηση 5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και το υπό σύσταση σωματείο «Δικαιοσύνη για όλους», με δικηγόρο του σωματείου τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment