PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Διεθνές Τουρνουά Γυναικών $10.000 Πετρούπολη


Διεξαγωγή του Διεθνούς Τουρνουά Γυναικών “Petroupoli Tennis Cup”, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις τένις του Δήμου Πετρούπολης, από 29/4 έως 8/5.

Με αφορμή την διεξαγωγή του Διεθνούς Τουρνουά γυναικών « Petroupoli tennis cup »της ITF WOMAN CIRCUIT 10.000$, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις τένις του Δήμου Πετρούπολης, από 29/4 έως 8/5, στο γεύμα καλωσορίσματος που παρέθεσε το Δ.Σ. του ομίλου στον πολυχώρο «ΑΠΟΛΙΣ» την Δευτέρα 2/5/2011 στις 40 αθλήτριες που έχουν έρθει από όλο τον κόσμο (ΗΠΑ, Αυστραλία, Ρωσία κ.λπ), παραβρέθηκαν, καλωσόρισαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις αθλήτριες ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής κ. Κων/νος Παπαντωνίου, ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Θωμάς Κοτσαμπάς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ . Σπύρος Ζαννιάς, o πρόεδρος του Δ.Σ. Ο.Α.Π. κ. Ντόντος Παναγιώτης, ο έφορος και υπεύθυνος αγώνων κ. Τσάδαρης Σάκης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων αναρτώνται καθημερινά στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (ηλεκτρονική Δ/νση http://www.efoa.gr) και της ITF.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment