PeristeriNews.gr
Πολιτική

Διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης με την εκκαθάριση της ΕΛΒΟ


Καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να αλλάξουν τις αποφάσεις τους.

Διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης με την εκκαθάριση της ΕΛΒΟ και καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να αλλάξουν τις αποφάσεις τους, καθώς και να δώσει το κράτος τα χρήματα που χρωστάει στην επιχείρηση για να «συνεχίσει απρόσκοπτα τον εθνικό και αναπτυξιακό της ρόλο, είτε αυτόνομα είτε ενταγμένη σε έναν ενιαίο αμυντικό σχεδιασμό της χώρας».

«Διαφωνούμε ριζικά γιατί η Ελλάδα χρειάζεται αμυντική βιομηχανία δική της, συγκροτημένη, αναδιαρθρωμένη, εκσυγχρονισμένη και παραγωγική, ιδιαίτερα τώρα που στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου επικρατεί αναταραχή και σύννεφα πολέμου έχουν μαζευτεί. Ιδιαίτερα τώρα που στα Βαλκάνια επικρατούν εύθραυστες ισορροπίες», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι γνωστό», προσθέτει, «ότι η εταιρεία βρίσκεται προ των πυλών μεγάλων διεθνών συμβάσεων, που της εξασφαλίζουν βιωσιμότητα αλλά και διατήρηση -και γιατί όχι και ενίσχυση- του τόσο εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει».

Στην ανακοίνωση συμπληρώνεται επίσης ότι «είναι βαρύ το πλήγμα της θέσης της εταιρείας σε εκκαθάριση, έστω και εν λειτουργία, καθώς και της ένταξης στην ανεργία 360 εργαζομένων και άλλων τόσων που εργάζονται σε συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες».

«Αυτό δεν είναι ανεκτό και αποδεκτό. Επιτέλους, δεν είναι όλα οικονομικά μεγέθη και αριθμοί!», καταλήγει η Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment