PeristeriNews.gr
Διεθνή

Διαφοροποίηση του υποψηφίου αντιπροέδρου της Χίλαρι Κλίντον


Ο υποψήφιος με το Δημοκρατικό Κόμμα για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τιμ Κέιν διαφοροποιήθηκε από την κίνηση της Χίλαρι Κλίντον να χαρακτηρίσει ως «χαμένους» τους ψηφοφόρους του Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Μιλώντας στην εκπομπή «This Week» του ABC, ο κ. Κέιν δήλωσε ότι δεν θα χαρακτήριζε «χαμένους» τους ψηφοφόρους του κ. Τραμπ. «Δεν είναι η λέξη οποία θα χρησιμοποιούσα. Δεν θα τη χρησιμοποιούσα».

Η κ. Κλίντον είχε δηλώσει σε μία αίθουσα γεμάτη από δωρητές της: «Σε μία άκομψη γενική θεώρηση, θα μπορούσες να βάλεις τους μισούς από τους υποστηρικτές του Τραμπ σε αυτό που αποκαλώ “το καλάθι με τους άθλιους”. Σωστά; Ρατσιστής, σεξιστής, ωμοφοβικός, ξενοφοβικός, ισλαμοφοβικός, ονομάστε το όπως θέλετε». Για να συμπληρώσει: «Μερικοί από αυτούς είναι σίγουρα χαμένοι».

Η κ. Κλίντον έχει από τότε δηλώσει ότι δε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις «οι μισοί», ενώ ο κ. Κέιν εξήγησε ότι μερικοί από τους υποστηρικτές του κ. Τραμπ δεν θα μπορούσαν ποτέ να μεταπειστούν για να υποστηρίξουν την κ. Κλίντον.

«Νομίζω ότι είναι μη ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν ν’ αλλάξουν ριζικά τις απόψεις τους. Εάν πιστεύουν για πέντε χρόνια ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι πολίτης των ΗΠΑ, όπως πιστεύει ο κ. Τραμπ, δεν νομίζω ότι μπορούν ν’ αλλάξουν άποψη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέιν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι παραδόθηκε στη μητέρα του

Peristeri News

Leave a Comment