PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Διαμαρτυρία για σπατάλη 60.000€ στο Δήμο Περιστερίου


Άρθρο που υπογράφει ο Διαμερισματικός Σύμβουλος 1ου διαμερίσματος των «ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για την ανατροπή στο Περιστέρι», Δημήτρης Σαντής

Αναλυτικά:

Υπάρχει παλάτι στο Περιστέρι;

Υπάρχει σουλτάνος στο Περιστέρι;

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο υπάρχει και παλάτι και σουλτάνος.

Με οργή και αγανάκτηση πληροφορήθηκα πως το παλάτι, δημαρχείο Περιστερίου, με απόφαση του σουλτάνου, δημάρχου κου Παχατουρίδη, για να στολιστεί τις μέρες των γιορτών που έρχονται θα χρειαστεί, ναι καλά διαβάζετε 60.000€.

Την ώρα που το Περιστέρι γέμισε πανό για την συλλογή τροφίμων « γιατί υπάρχει ανάγκη» η διοίκηση του κου Παχατουρίδη, σουλτάνου, σπαταλά ξεδιάντροπα το παραπάνω ποσό για έναν τόσο ευτελή λόγο.

Είναι απίθανο και να το φανταστεί κανείς που βρέθηκε το θράσος να γίνεται τέτοια δαπάνη για τέτοιο λόγο όταν την πόλη μας υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι συμπολίτες μας, όταν στην πόλη μας υπάρχουν άνθρωποι που σιτίζονται από την Εκκλησία και άλλες δομές αλληλεγγύης, όταν υπάρχουν άνθρωποι που ζουν από τους κάδους σκουπιδιών.

Είναι δυνατόν ένας δήμαρχος που ο λαός της πόλης του τον τίμησε με το απίστευτο ποσοστό του 62% να συμπεριφέρεται με αυτόν τον αλαζονικό τρόπο; Και καλά ο δήμαρχος φαίνεται να έχει καβαλήσει το καλάμι, υπερκείμενες αρχές δεν υπάρχουν; Δεν υπάρχει Περιφέρεια; Δεν υπάρχει Υπουργείο Εσωτερικών; Δε υπάρχουν επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης να τον μαζέψουν; Πως επιτρέπεται σε ένα εκλεγμένο βέβαια δημόσιο λειτουργό να σπαταλά με χυδαίο τρόπο 60.000€ την ώρα που το ένα χαράτσι διαδέχεται το άλλο, όταν επειδή δεν υπάρχουν χρήματα μειώνονται συντάξεις, κόβονται επιδόματα ακόμα και τυφλών, συρρικνώνεται το Κοινωνικό Κράτος γενικότερα, αυτός να συνεχίζει το βιολί του.

Μήπως, λέω, μήπως το 62% των συμπολιτών μας πρέπει να του τραβήξει το αυτί αφού συνεχώς το 62% επικαλείται όταν του ασκείται κριτική μέσα στο δημοτικό συμβούλιο;

Η απόφαση αυτή πρέπει να παρθεί πίσω. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τους εργαζόμενους Περιστεριώτες, από τους άνεργους Περιστεριώτες, από τους φτωχούς Περιστεριώτες. Πρέπει να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο δηλώνοντας την αντίθεσή μας σε τέτοιες πρακτικές που απαξιώνουν τις προσπάθειες όλων μας για να σταθούμε όρθιοι στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στα χρόνια της μνηνονιακής λαίλαπας.
Πρέπει σύσσωμη η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο να επαναφέρει το θέμα αλλά και εμείς ως πολίτες επιτέλους να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Σαντής Δημήτρης

Διαμερισματικός Σύμβουλος 1ου διαμερίσματος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για την ανατροπή στο Περιστέρι
Μέλος του Συντονιστικού της Λαϊκής Ενότητας Περιστερίου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment