PeristeriNews.gr
Lifestyle

Διακοπές διάσημων στην Ελλάδα


Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο η Ελλάδα συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι πλήθος διασημοτήτων που γίνονται αντικείμενο συζήτησης των διεθνών media και πόλος έλξης για τον φακό κάθε παπαράτσι.

Το ελληνικό καλοκαίρι του Τζον Μπον Τζοβι

Την Ελλάδα επέλεξε για τις διακοπές του ο ροκ σταρ Τζον Μπον Τζοβι, μια χώρα που λατρεύει, όπως έχει πει σε φίλους του.

Την Τετάρτη ήταν στη Μύκονο, όπου απόλαυσε ένα μεσημεριανό δείπνο στο Nammos και χθες έφτασε στην Πάρο με θαλαμηγό, μαζί με την οικογένειά του.

Μαζί με την σύζυγό του Ντόροθι Χάρλι και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, αφού έκαναν μια μικρή βόλτα στη Νάουσα κατέληξαν στο εστιατόριο Barbarossa, για να απολαύσουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Ο διάσημος ροκ σταρ έφτασε στην χώρα μας με απευθείας πτήση της Emirates από την Νέα Υόρκη και δεν έμεινε λεπτό στην Αθήνα, αφού από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν σε γνωστή μαρίνα.

Εκεί τον περίμενε θαλαμηγός με την οποία ξεκίνησε ένα tour στα ελληνικά νησιά, με πρώτο σταθμό την Ύδρα και δεύτερο τις Σπέτσες. Την Τετάρτη πέρασαν μια ολόκληρη μέρα στην Μύκονο και χθες έφτασαν στην Πάρο, όπου δείπνησαν στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας.

Ο Χιου Τζάκμαν λέει «Yassou» στο Αιγαίο

Ο σταρ του Χόλιγουντ Χιου Τζάκμαν απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αντίπαρο, με τη σύζυγό του Ντέμπορα, και επόμενος προορισμός του ήταν η Μύκονος.

Πληροφορίες θέλουν τον γνωστό σταρ να επισκέφθηκε την Αντίπαρο έπειτα από τα πολύ θετικά σχόλια του Τομ Χανκς, που την επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Ο Χιου Τζάκμαν ανάρτησε και μια φωτογραφία του από την Ελλάδα στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας «Yassou».

Η αγάπη του Χιου Τζάκμαν για την Ελλάδα φαίνεται να μην είναι τυχαία, καθώς -όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους το 2014 στην πρεμιέρα της ταινίας Χ-ΜΕΝ- στις φλέβες του κυλά ελληνικό αίμα, καθώς ο προπάππους του ήταν Έλληνας με καταγωγή από την Ίο.

Hugh-Jackman_Hellas

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment