PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διαιτησία και «χυδαιότητα» έχουν ξενερώσει τον Κάναντι


Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Ατρόμητο κι αυτό δεν έχει να κάνει με την πορεία της ομάδας, από τη στιγμή που και φέτος ο στόχος της σεζόν (5άδα) έχει ουσιαστικά επιτευχθεί από τον πρώτο γύρο της σεζόν, αλλά λόγω της αντιμετώπισης και της διαιτησίας και το θέμα Κάναντι που έχει προκύψει μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ.

Ορθά-κοφτά ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε μετά τη συνέντευξη Τύπου ότι το ματς της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό ίσως να είναι το τελευταίο του με τον Ατρόμητο και όπως είναι φυσικό στο Περιστέρι επικρατεί συναγερμός.

Βέβαια, για να φτάσει σε αυτό το σημείο ένας Αυστριακός τεχνικός (που η νοοτροπία του δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική) δεν έχει να κάνει απλά με μία απίστευτη διαιτησία τύπου Σιδηρόπουλου. Αυτή ίσως να ήταν το αποκορύφωμα σε ένα «βαρέλι δίχως πάτο». Το… κακό έχει αρχίσει από την περσινή σεζόν που και τότε ο Ατρόμητος είχε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και τα εξέφρασε έπειτα από συγκεκριμένα ματς (ΑΕΛ εκτός, ΠΑΟΚ εκτός για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, Παναιτωλικό εντός, Λαμία εκτός, ΑΕΚ εντός, Πανιώνιο εκτός) και μάλιστα οι περισσότεροι διαιτητές και βοηθοί είχαν τιμωρηθεί.

Ωστόσο, το… κακό συνεχίζεται και φέτος. Οι Περιστεριώτες έχουν διαμαρτυρηθεί για αλλοιώσεις στα ματς με Ολυμπιακό εντός, Ξάνθη εκτός και Λαμία εκτός και τα ριπλέι τους δικαιώνουν, με τη διαφορά ότι φέτος τα λάθη που έχουν γίνει όχι μόνο δεν φέρνουν τιμωρία, αλλά επιβράβευση των ρέφερι με συνεχόμενους ορισμούς.

Αυτή η κατάσταση έχει φέρει τον Νταμίρ Κάναντι σε ένα σημείο που θεωρεί την ομάδα του «μαριονέτα» καταστάσεων στην Ελλάδα, με τα όσα σφύριξε στο ματς με την ΑΕΚ να αποτελούν όπως σημειώσαμε το αποκορύφωμα.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του peristerinews.gr, ο προπονητής του Ατρόμητου είναι απογοητευμένος από χυδαία φραστική επίθεση που δέχθηκε – όπως αναφέρουν από τους Περιστεριώτες – από τον Βασίλη Δημητριάδη, με τον Νταμίρ Κάναντι να αντιλαμβάνεται απόλυτα τις βρισιές που του απευθύνθηκαν, απόρροια του 1,5 χρόνου που είναι στη χώρα.

Αυτά εκμυστηρεύτηκε και μετά το τέλος του αγώνα σε ανθρώπους της ομάδας και συγκεκριμένα τον Γιάννη Αγγελόπουλο. Οι δύο άνδρες είχαν ένα 20λεπτο τετ-α-τετ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τον Αυστριακό να του μεταφέρει ότι πάνω από όλα είναι οικογενειάρχης, επαγγελματίας και δεν έχει κανένα λόγο να δέχεται τέτοιου είδους προσβολές από κανέναν, πόσω μάλλον όταν ο ίδιος δεν έχει προκαλέσει.

Στον Ατρόμητο θέλουν να πιστεύουν ότι αυτή τη στιγμή η απόφαση του Νταμίρ Κάναντι έχει να κάνει με την ένταση της στιγμής και ότι θα αναθεωρήσει. Ωστόσο, έπειτα από αυτή τη συνάντηση υπάρχει έντονος προβληματισμός καθώς ο πετυχημένος προπονητής δείχνει σχεδόν αηδιασμένος με όσα έχει ζήσει τον τελευταίο μήνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment