PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Διαθέσιμο για όλους το Facebook Live όπως ανακοίνωσε η εταιρεία


Πρόκειται για μία λειτουργία που προσφέρει streaming video σε πραγματικό χρόνο, μετατρέποντας το Facebook σε ένα live μέσο που μπορεί π.χ. να μεταδώσει σημαντικά events όπως αθλητικά γεγονότα, αποκλειστικό υλικό από μεγάλες εκδηλώσεις όπως τα Oscars ή τα Grammys, live επικοινωνία κάποιου με τους fans του ή ακόμη και με φίλους, γνωστούς ή την οικογένειά του.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Live Video, κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του για να μοιράζεται μία στιγμή άμεσα με άτομα, που μπορούν να του απαντούν ή να δημοσιεύουν τα δικά τους reactions. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, οι χρήστες μπορούν να δουν πόσοι παρακολουθούν κάθε stream, τα ονόματα των φίλων τους που τους βλέπουν, ενώ να σημειώσουμε ότι, μετά το τέλος κάθε Facebook Live, το video δημοσιεύεται στο News Feed του χρήστη, ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν και αργότερα όσοι το επιθυμούν.

live-reactions-android-640x498

Το Facebook Live είχε δοκιμαστεί από το περσινό καλοκαίρι σε Public Figures και κατόπιν στις ΗΠΑ, τώρα όμως η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Android και iOS μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, ενώ πλέον θα ενσωματώνει και νέα χαρακτηριστικά.

Ανάμεσά τους οι λειτουργίες Live on Groups και Live on Events, τα Live Filters για iOS, ειδική σελίδα στην Facebook iOS app που μπορείτε να ανακαλύψετε live videos, ενώ διαθέσιμη είναι και η λειτουργία Facebook Live Map για desktop με έναν interactive χάρτη για τις ζωντανές μεταδόσεις.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment