PeristeriNews.gr
Lifestyle

Διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου για τον Τζεφ Μπέζος


Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστά μονοπάτια μετά από 25 χρόνια γάμου έλαβαν ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, και η μέχρι πρότινος σύζυγός του Μακένζι.

Ο Τζεφ Μπέζος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, με την περιουσία του να έχει εκτοξευθεί σε περισσότερα από 160 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω του μεριδίου του στην Amazon.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο 54χρονος επιχειρηματίας αποκάλυψε πως «αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε τις ζωές μας ως φίλοι».

Η 48χρονη Μακένζι Μπέζος είναι συγγραφέας, ενώ γνώρισε τον Τζεφ Μπέζος σε συνέντευξη για μια θέση στην εταιρεία επενδύσεων D.E Shaw στη Νέα Υόρκη, προτού ο μετέπειτα σύντροφός της ιδρύσει την Amazon.

Στο πρόσφατο παρελθόν, σύμφωνα με το Reuters, ο Τζεφ Μπέζος αποκάλυψε ότι η στήριξη της Μακένζι ήταν καθοριστική, όταν εκείνος ίδρυσε την Amazon ως μια διαδικτυακή πλατφόρμα πώλησης βιβλίων το 1994. Τον πρώτο χρόνο, μάλιστα, εκείνη είχε αναλάβει τα λογιστικά της εταιρείας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αποφάσισε να ανακοινώσει εχθές τον επίσημο χωρισμό του, θέλοντας να προλάβει τη δημοσιοποίηση άκρως προσωπικών φωτογραφιών που θα έφερνε στο φως σκανδαλοθηρικό περιοδικό.

Από το περασμένο φθινόπωρο, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon φέρεται να διατηρεί δεσμό με την Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής Good Day LA, του καναλιού Fox 11.

H 49χρονη Σάντσεζ είναι παντρεμένη με τον επίσης μεγιστάνα Πάτρικ Γουάιτσελ, συνιδιοκτήτη του άκρως επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, με πελάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ.

Μια πηγή της Daily Mail ωστόσο διαψεύδει ότι ο μεγιστάνας της Amazon «κορόιδεψε την γυναίκα του».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άτομο, που γνωρίζει καλά την Μακένζι Μπέζος και τον σύζυγό της, το ζευγάρι προσπάθησε σκληρά για να σώσει τον γάμο του. Τελικά δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Μόνο τότε, και ενώ βρίσκονταν ήδη σε διάσταση, ο Τζεφ Μπέζος ξεκίνησε να βγαίνει με την 49χρονη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment