PeristeriNews.gr
Lifestyle

Διαζύγιο για Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ


Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες…

Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες ότι χωρίζει ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλυγουντ. Όπως γράφει η βρετανική Daily Mail, ο Μπεν Άφλεκ και η σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ, οδεύουν προς το διαζύγιο.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται δύο πηγές, το OK! Magazine και το National Enquirer, τα οποία έγραψαν αυτήν την εβδομάδα ότι η σχέση του ζεύγους «Μπένιφερ», το οποίο έχει τρία παιδιά, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Σύμφωνα μάλιστα με το Enquirer, το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από δέκα χρόνια, έχει ήδη χωρίσει και οδεύει προς το διαζύγιο.

Άφλεκ και Γκάρνερ παντρεύτηκαν το 2005, έχουν τρία πανέμορφα παιδιά – την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina και τον 3χρονο Samuel- και σε λίγο καιρό θα γιόρταζαν την 10η επέτειό τους. Κάτι που τελικά, μάλλον, δεν θα γίνει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ετοιμάζει άμεσα και ανακοίνωση για το διαζύγιο και την περιουσία των 150 εκατομμύριων δολαρίων, που θα πρέπει να μοιράσουν.

Πηγή από το περιβάλλον τους αναφέρει πως ο Μπεν Άφλεκ επιθυμεί η επίσημη ανακοίνωση να γίνει πριν τις 29 Ιουνίου, οπότε και συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον γάμο τους, ώστε ο «θόρυβος» για το διαζύγιο να έχει καταλαγιάσει όταν αρχίσει την προώθηση της νέας του ταινίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment