PeristeriNews.gr
Ζώδια

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για το 2020


Διαβάστε όλες τις Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις το 2020 για όλα τα ζώδια αναλυτικά.

Κριός

Ετοιμαστείτε για ένα ταρακούνημα το 2020.

Όλα όσα νομίζατε και ό,τι γνωρίζατε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τη στρατηγική σας για τη ζωή, είναι έτοιμα να μπουν σε αμφισβήτηση τώρα.

Καθώς οι βαθιές επιρροές, προκαλούν την κατεύθυνση και τους στόχους σας!

Η χρονιά ξεκινάει με μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη των ριζών σας στις αρχές Ιανουαρίου… Προειδοποιώντας ότι τα σταθερά σας θεμέλια πρόκειται να αλλάξουν. Αυτό ακολουθείται σύντομα από το κύριο πιάτο της χρονιάς: Η σπάνια σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου!

Θα νιώσετε αυτή την όψη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς… Και για σας, αυτό θα είναι σπουδαίο αλλά θα έχει και μεγάλο κόστος. Αυτή η σύνοδος συμβαίνει στη ζώνη της καριέρας και των φιλοδοξιών σας. Ενδεχομένως να σας στρέψει ενάντια σε ισχυρά πρότυπα εξουσίας ή να σας προκαλέσει να υπερασπιστείτε το σωστό… Ακόμη και με προσωπικό κόστος για τη δική σας μελλοντική πρόοδο!

Από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τον Μάιο, σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τα δυνατά σας και να εργασθείτε σοβαρά. Ο Άρης ταξιδεύει μέσα στη ζώνη σας των φιλοδοξιών και της κοινωνικότητας. Οπότε θα σας είναι εύκολο να συσπειρώσετε τους άλλους στον αγώνα σας και να γνωρίσετε τους σωστούς ανθρώπους για να πετύχετε αυτό που θέλετε!

Η Αφροδίτη ταξιδεύει μέσα στη δημόσια εικόνα και την ζώνη των οικονομικών σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πάρτε την παιχνιδιάρικη έκφρασή σας – και μην την αφήσετε ποτέ. Και συγκεντρώστε τόσο την υποστήριξη όσο και τους πόρους που θα χρειαστείτε για την υπόλοιπη χρονιά!

Στα τέλη Απριλίου υπάρχουν προκλήσεις, καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας. Είστε αναγκασμένοι να σκάψετε βαθιά μέσα σας, για να απαλλαγείτε από τις αποσκευές που σέρνετε μαζί σας πολύ καιρό!

Η σεληνιακή έκλειψη στις αρχές Ιουνίου, σας δείχνει σε ποιο βαθμό η ισορροπία έχει μετατοπιστεί κατά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Και ο ανάδρομος Ερμής του Ιουνίου, σας ενθαρρύνει να λύσετε τυχόν οικογενειακά προβλήματα!

Μέχρι τον Ιούλιο, ο Ήλιος θα κάνει αντίθεση με Δία / Κρόνο / Πλούτωνα. Αυτή η ισχυρή ενέργεια μπορεί να σας αναγκάσει να κάνετε θυσίες… στην καριέρα είτε στην οικογενειακή σας ζωή, για να κρατήσετε τις ισορροπίες!

Η γρήγορη μετάβαση της σεληνιακής έκλειψης στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας προσφέρει την υπόσχεση για νέες ευκαιρίες. Και η εμπιστοσύνη σας θα αυξηθεί μόλις φτάσει ο Άρης στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για το υπόλοιπο της χρονιάς!

Οι τελευταίοι μήνες του 2020 είναι οι πιο ελπιδοφόροι για την ερωτική σας ζωή, Κριοί. Η Αφροδίτη θα διασχίζει τη ζώνη των ραντεβού σας τον Σεπτέμβριο, και τη ζώνη των σχέσεών σας τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο!

Ένας δύσκολος ανάδρομος Ερμής θα περάσει τη ζώνη σας της οικειότητας στα μέσα Οκτωβρίου. Θα μπορούσε να κάνει την επικοινωνία ανάμεσα στους ερωτευμένους δύσκολη… Αλλά αν μιλάτε μέσα από την καρδιά σας, τίποτε δεν θα πάει στραβά. Είσαστε ένα ανυπόμονο ζώδιο, αλλά χαλαρώστε λιγάκι!

Καθώς ο Δίας μεταβαίνει στη ζώνη της κοινότητάς σας τον Δεκέμβριο, σχηματίζει μια ισχυρή σχέση με τον Κρόνο… Ζητώντας σας να διεκδικήσετε τη θέση σας στην κοινωνία. Αυτό το μήνυμα ενισχύεται από την Ηλιακή έκλειψη στη ζώνη σας της περιπέτειας, όπως και από την άφιξη της Αφροδίτης στην ίδια ζώνη. Θα αναγκαστείτε να στραφείτε μέσα σας για μεγάλο μέρος του 2020… Αλλά θα αντιμετωπίσετε το 2021 με εξωστρέφεια!

Ταύρος

Το 2020 θα είναι ένα πνευματικό και ιδεολογικό πεδίο μάχης για σας!

Μια σημαντική σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα εμφανίζεται στη ζώνη της φιλοσοφίας σας στις 12 Ιανουαρίου.

Αλλά αυτή η επιρροή θα παραμείνει στο παιχνίδι για μεγάλο μέρος της χρονιάς… Προκαλώντας σας να προχωρήσετε, πέρα ​​από τις αλήθειες που κατέχετε σήμερα και προς άγνωστα εδάφη!

Θα είναι μια αρκετά άβολη εμπειρία κατά καιρούς, καθώς θα τεθούν υπό αμφισβήτηση οι ιδέες σας και θα χλευαστούν οι αρχές σας… Κάτι που δεν απολαμβάνει ποτέ ένας Ταύρος. Αυτή η ενέργεια σας ωθεί ν’ ασχοληθείτε με την κριτική και να την χρησιμοποιήσετε για ν’ αναπτυχθείτε, αντί να μειωθείτε απ’ αυτήν… Αλλά αυτό πιο εύκολα λέγεται, παρά γίνεται βέβαια!

Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε την ανάγκη να επιστρέψετε στο σχολείο στις αρχές του 2020. Μια σεληνιακή έκλειψη στη μαθησιακή σας ζώνη στις αρχές Ιανουαρίου, ακολουθείται από ένα δύσκολο ανάδρομο Ερμή, στην κοινωνική σας ζώνη τον Φεβρουάριο. Και η επίδραση αυτών των δύο ενεργειών, σε συνδυασμό με τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να μην είστε τόσο έξυπνοι όσο αυτοί που βρίσκονται γύρω σας. Σίγουρα είστε… Αλλά η πνευματική σας εμπιστοσύνη, μπορεί να είναι εύθραυστη!

Η εκπαίδευση ή η κατάρτιση θα μπορούσαν να γίνουν κλειδί για την εργασία σας, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2020. Τον Μάρτιο ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο και μετατοπίζεται στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας. Οπότε πιθανότατα θα νιώσετε πίεση στα εργασιακά σας. Ευτυχώς, ο Άρης κινείται στη ζώνη των φιλοδοξιών σας. Έτσι θα έχετε την ενέργεια, τα κίνητρα και τον ενθουσιασμό, για να αντιμετωπίσετε αυτή την πρόκληση!

Η αστρολογία δείχνει ότι οι πνευματικές προκλήσεις είναι πιθανό να αναπτυχθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο. Τότε ο Πλούτωνας και ο Δίας γυρίζουν ανάδρομοι στη ζώνη σας της φιλοσοφίας, αφήνοντάς σας με πολύ περισσότερες ερωτήσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξετε τις δεξιότητες της περισυλλογής. Θα απολαύσετε την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής αυτή την περίοδο… Ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πιο ήσυχη περίοδο, όσο μπορείτε!

Μόλις ο Άρης μεταφερθεί στην πνευματική σας ζώνη τον Ιούνιο, θα θελήσετε να μάθετε και να αναπτύξετε νέες μεταφυσικές δεξιότητες. Αλλά θα αισθανθείτε και απειλή, από τον αυστηρό έλεγχο κάποιου για την πνευματικότητά σας. Ο Ιούνιος σηματοδοτεί επίσης μια επιστροφή στο θέμα της κριτικής, ενάντια στις ιδέες σας ή στις ικανότητές σας!

Μια ηλιακή έκλειψη πέφτει στη ζώνη των δεξιοτήτων σας… Και με τον ανάδρομο Ερμή, θα αισθανθείτε και πάλι ότι δεν πλησιάζετε το στόχο. Αυτή η ανησυχία για την αυτοπεποίθησή σας, δεν θα ηρεμήσει μέχρι τον Ιούλιο. Τότε ο Ήλιος θα κάνει αντίθεση με την ευθυγράμμιση Δία-Κρόνου-Πλούτωνα, τραυματίζοντας για άλλη μια φορά την πνευματική σας εμπιστοσύνη και κάνοντάς σας να αμφισβητείτε τις ικανότητές σας!

Ευτυχώς, το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι πολύ πιο φωτεινό. Και θα πρέπει να αισθανθείτε την αλλαγή, από τον Αύγουστο και μετά. Τον Σεπτέμβριο, ο Κρόνος και ο Δίας τερματίζουν την ανάδρομη κίνηση τους. Θα πρέπει να αισθάνεστε ικανοί να προχωρήσετε στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την καριέρα σας!

Η σημαντική σύνοδος Δία / Κρόνου τον Δεκέμβριο, προσφέρει μια πολύ θετική ώθηση για την επαγγελματική σας ζωή: Σας δίνει την ευκαιρία να εδραιώσετε την πρόοδο της καριέρας σας και ενός σημαντικού προσωπικού στόχου. Η πάλη με την κριτική και την αυτοσυγκράτηση κατά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, δεν θα είναι εύκολη… Αλλά θα βγείτε από το 2020 πολύ πιο δυνατοί!

Δίδυμοι

Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι το 2020 δεν θα έχετε την πλήρη εικόνα!

Η σπάνια και ισχυρή σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα, πέφτει σε μία από τις πιο μυστηριώδεις και πολύπλοκες ζώνες του χάρτη σας…

Αυτή η σύνοδος αντιμετωπίζει μια σειρά προκλήσεων από άλλους πλανήτες, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε σαν να κολυμπάτε στο σκοτάδι, οπότε η εμπιστοσύνη θα είναι πολύ σημαντική. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, εμπιστευθείτε το τελικό αποτέλεσμα και εμπιστευθείτε τους αγαπημένους σας!

Το 2020 θα είναι επίσης μια χρονιά όπου οι αξίες σας αμφισβητούνται και ενδεχομένως, εγκαταλείπονται. Στιγμές αστρολογικού δράματος ή κρίσης, μπορεί να σας αναγκάσουν να ενεργείτε διαφορετικά από ό,τι φανταζόσασταν ότι θα κάνατε… Και μπορεί να μην σας αρέσει να παραιτηθείτε. Εδώ, το κλειδί είναι η συγχώρεση. Περπατήστε σε ένα μονοπάτι που υποστηρίζει τις πραγματικές σας αξίες, Δίδυμοι… Αλλά αναγνωρίστε ότι δεν είστε τέλειοι και δεν μπορείτε πάντα να είστε σωστοί!

Η χρονιά ξεκινά με τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα τον Ιανουάριο… Μαζί με μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη των αξιών σας, και τον πολεμιστή Άρη που διέρχεται από τη ζώνη σας των σχέσεων. Ένα δύσκολο ξεκίνημα, πράγματι, με πολλές εκρήξεις θυμού!

Ο Άρης σας βάζει στα πρόθυρα πολέμου το Φεβρουάριο… Η Αφροδίτη μεταβαίνει στη ζώνη προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής τον Μάρτιο… Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη σας των μυστηρίων τον Απρίλιο: Αυτή η περίοδος είναι πιθανό να είναι καυτή – και γεμάτη εντάσεις!

Θα χρειαστεί να απολαύσετε ήσυχες στιγμές όταν μπορείτε. Και να βρείτε την ειρήνη και την παρηγοριά στη φύση, αν δεν μπορείτε να τη βρείτε πουθενά αλλού. Χρειάζεστε χαλάρωση, τώρα περισσότερο από ποτέ!

Τον Μάιο θα συνεχίσει αυτό το θέμα λίγο ακόμη. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιό σας, μειώνοντας τη φυσική σας ηλιοφάνεια… Και ο Δίας θα κινείται ανάδρομος στη ζώνη των μυστηρίων σας, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ίντριγκα και δράμα, υπογείως!

Τον Ιούνιο μπορεί να τελειώσει μια ερωτική σας σχέση η οποία αμφισβητείται, από δύο εκλείψεις: Μια ηλιακή έκλειψη στη ζώνη των αξιών σας και μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής!

Ένας τεταμένος Ιούλιος βλέπει ένα αδιέξοδο στην προσωπική σας ζωή: Ο Ήλιος αντιτίθεται στην ευθυγράμμιση Δία/Κρόνου/Πλούτωνα, φέρνοντας ξανά σε σύγκρουση τις αξίες σας και την ερωτική ζωή σας, υποστηριζόμενη από άλλη μία σεληνιακή έκλειψη!

Κάντε υπομονή Δίδυμοι. Από τον Αύγουστο η ένταση θα εξομαλυνθεί, καθώς η ηλιόλουστη Αφροδίτη μπαίνει στη ζώνη των αξιών σας… Και εξαπλώνεται σαν χαλαρωτικό, καταπραϋντικό βάλσαμο. Η επικοινωνία γίνεται πολύ ευκολότερη το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, που η Αφροδίτη φωτίζει τη ζώνη της οικογένειας, που σας περιβάλλει με άνεση και αγάπη!

Ωστόσο, το 2020 δεν έχει τελειώσει… Και μια Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους το Νοέμβριο, σας προκαλεί να θυμηθείτε ποιοι είστε και τι αντιπροσωπεύετε. Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο προσκήνιο και πάλι τον Δεκέμβριο, με μια ηλιακή έκλειψη στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής!

Μόλις ο Δίας μεταβεί στη ζώνη σας της περιπέτειας, στα τέλη Δεκεμβρίου, αρχίζετε ν’ αναπνέετε και πάλι. Η μάλλον υπέροχη σύνοδος Δία / Κρόνου στη ζώνη της περιπέτειας, καθώς τελειώνει η χρονιά, υποδηλώνει ότι οι νέοι ορίζοντες βρίσκονται ακριβώς δίπλα σας!

Το 2020 θα είναι μια δύσκολη διαδρομή μερικές φορές… Αλλά θα τελειώσετε τη χρονιά πιο σίγουροι από ποτέ, για τις αξίες σας!

Καρκίνος

Το 2020 μπορεί να είναι μια χρονιά βαθιάς και μετασχηματιστικής αλλαγής στην ερωτική σας ζωή ή στις πιο στενές προσωπικές σας σχέσεις!

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, η σπάνια σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα, λαμβάνει χώρα στις 12 Ιανουαρίου στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής….

Και τα αποτελέσματά της θα γίνουν αισθητά εκεί, για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς!

Αυτή η σύνοδος αφορά μόνο τη διαμαρτυρία, τη δύναμη και την προπαγάνδα – σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να είναι πραγματικά θορυβώδης… Και μιλά για μια ανισορροπία εξουσίας μέσα σε μια σχέση που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται ζοφερό, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Κρόνος και Πλούτωνας είναι δύο ουράνιοι καρμικοί δάσκαλοι στην αστρολογία!

Κάθε φορά που οι πλανήτες αυτοί τερματίζουν κάτι, είναι μόνο για να αναπτυχθεί κάτι καλύτερο στη θέση του. Οι σχέσεις που επιβιώνουν σε αυτή τη διαδικασία, θα ενισχυθούν ανυπολόγιστα. Όσες δεν θα σας δώσουν την αίσθηση της ελευθερίας και της ανανέωσης, θα τερματίσουν!

Δύο ημέρες πριν από τη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα, υπάρχει μια Σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο: Αυτή θέτει το σκηνικό για δραματικές αλλαγές, από πολύ νωρίς το 2020!

Το δεδομένο είναι ότι ο αδυσώπητος Άρης κινείται στη ζώνη της αγάπης τον Φεβρουάριο, ενώ ο Κρόνος μετατοπίζεται στη ζώνη της οικειότητας τον Μάρτιο… Όπου αργότερα ενώνεται με τον Άρη. Από αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι πρώτοι τρεις μήνες του 2020 θα είναι χρόνος δοκιμασίας για την ερωτική σας ζωή. Και θα υπάρχει πολύ θυμός και πικρία στο όλο σκηνικό!

Τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο, μια πιο αντανακλαστική περίοδος σας δίνει χρόνο να ανασάνετε. Ο Πλούτωνας, ο Δίας, ο Κρόνος και η Αφροδίτη κινούνται όλοι ανάδρομοι στη διάρκεια αυτής της περιόδου… Και σας προτρέπουν να συλλέξετε τις σκέψεις σας και να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας για το υπόλοιπο της χρονιάς!

Αν οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν σκληροί, το δεύτερο τρίμηνο είναι η στιγμή να γλείψετε τις πληγές σας και να συνέλθετε. Μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας τον Ιούνιο, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για σας… Και πώς θέλετε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας, που προοδεύει!

Ο Ιούλιος μπορεί να είναι ένα σημείο αστρολογικής κρίσης στα ζητήματα σχέσεων: Ο Ήλιος αντιτίθεται στη χαλαρή ευθυγράμμιση Δία / Κρόνου / Πλούτωνα. Σας αναγκάζει να επιλέγετε ανάμεσα σε αυτό που είναι καλύτερο για σας και σ’ αυτό που είναι καλύτερο για τη σχέση σας.

Ωστόσο, μόλις έρθει η Αφροδίτη στον Καρκίνο τον Αύγουστο, θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε!

Προς το τέλος του 2020, το επίκεντρο μετατοπίζεται στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας τον Σεπτέμβριο: Γι’ αυτό είναι μια καλή στιγμή να επανεκτιμήσετε την επαγγελματική σας πρόοδο και να σκεφτείτε πού θέλετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα.

Ένας δύσκολος ανάδρομος Ερμής τον Οκτώβριο, σας προειδοποιεί να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε… Ούτε να λάβετε μη υπολογιζόμενα ρίσκα στον έρωτα και στα οικονομικά. Αλλά τον Δεκέμβριο υπάρχει μια τυχερή σύνοδος Δία/ Κρόνου στην περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας: Αφορά το πάθος και την οικειότητα, καθώς και τους πόρους και τα οικονομικά – με τον πλούσιο Δία να παραμένει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Το 2021 φαίνεται να είναι λιγότερο αγχωτικό, με καλές υποσχέσεις για τα οικονομικά σας και την ερωτική σας ζωή!

Λέων

Ως σταθερό ζώδιο, τείνετε να σας αρέσουν οι ρουτίνες σας!

Αλλά το 2020 θα κυριαρχείται από την αλλαγή της στάσης σας: Απέναντι στις ρουτίνες, την καθημερινή ζωή και το άγχος της αίσθησης που περικλείουν.

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, η σπάνια σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα, εμφανίζεται στην περιοχή της υγείας και της καθημερινότητας, υποδηλώνοντας ότι η πίεση αυξάνεται και ότι κάτι πρέπει να γίνει!

Κατά τη διάρκεια του 2020 είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι ΟΧΙ, δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα, να τα έχετε όλα και να τα πετύχετε όλα αυτά. Θα μάθετε να επαναξιολογείτε τις προτεραιότητές σας και να μετατοπίζετε τις ενέργειές σας με καλύτερη ισορροπία… Αλλά δεν θα είναι εύκολη βόλτα!

Η χρονιά ξεκινά με μια σεληνιακή έκλειψη στην πνευματική σας ζώνη: Υπογραμμίζει ότι είστε κουρασμένοι, καταρρακωμένοι και αμφιβάλλετε για τη συνέχεια. Λίγο αργότερα, στις 12 Ιανουαρίου, η σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα, γίνεται ακριβής. Τα αποτελέσματά της θα παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς… Αλλά στα μέσα Ιανουαρίου μπορείτε να περιμένετε την πρώτη από τις προειδοποιήσεις σας, ενδεχομένως σχετική με την υγεία!

Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος σε ένα από τα βαθύτερα ψυχολογικά μέρη του διαγράμματος σας. Οπότε είναι ένας καλός χρόνος για να ξεκινήσετε τη θεραπεία της ψυχικής σας υγείας. Ταυτόχρονα, ο Άρης μετατοπίζεται στην περιοχή σας της υγείας και της καθημερινότητα και σας τονίζει δύο πράγματα: Ενισχύστε τη ζωτικότητά σας και αυξήστε την ανάγκη να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά. Μην επιτρέπετε στο δεύτερο… να σαμποτάρει τον πρώτο!

Ο Μάρτιος φέρνει σταθερότητα στις στενότερες σχέσεις σας, καθώς ο Κρόνος μετατοπίζεται στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής. Αλλά τον Απρίλιο και τον Μάιο η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας γυρίζουν όλοι ανάδρομοι. Αυτές οι ενέργειες θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβληματιστείτε για το έργο σας και τη σχέση σας… Και ίσως να αρχίσετε να αφαιρείτε πράγματα, που σας προκαλούν άγχος αλλά δεν σας ανταμείβουν. Ωστόσο, προσέξτε να μην επιτρέψετε στο θυμό ή τη δυσαρέσκεια να θολώσει την κρίση σας, ειδικά όταν φτάσει ο Άρης στη ζώνη της οικειότητας τον Μάιο!

Μια ηλιακή έκλειψη στην πνευματική σας ζώνη τον Ιούνιο, υπογραμμίζει για άλλη μια φορά την ανάγκη να ξεφύγετε από τις πιέσεις της καθημερινής ζωής. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, ο Ήλιος αντιτίθεται στην ευθυγράμμιση Δία / Κρόνου / Πλούτωνα: Θα τονίσει τη διαμάχη ανάμεσα στην επιθυμία σας για ειρήνη και ηρεμία, σε σχέση με το χάος της καθημερινότητάς σας. Μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της υγείας σας τον Ιούλιο, θα μπορούσε να είναι ένα άλλο σημείο καμπής… Αποδεικνύοντας ότι κάτι, απλά, πρέπει να αλλάξει!

Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι μήνες που μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά από μια πιο ειρηνική και σταθερή βάση. Ίσως να συνηθίσετε σε νέες και λιγότερο αγχωτικές ρουτίνες ή απαραίτητες προσαρμογές για την υγεία σας!

Ένας δύσκολος ανάδρομος Ερμής στην οικογενειακή σας ζώνη τον Οκτώβριο, χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό… Και ενδέχεται να υπάρξουν κάποια οικογενειακά μυστικά που αναδύονται εκείνο το διάστημα. Αλλά συνολικά, οι τελευταίοι μήνες του 2020 θα σας προσφέρουν σταθερότητα. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε περισσότερο τακτοποιημένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Τον Δεκέμβριο, ο πλούσιος Δίας μετατοπίζεται στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής. Η Ηλιακή έκλειψη στη ζώνη των συναντήσεών σας και η άφιξη της Αφροδίτης παράλληλα, σας δείχνουν μια πολύ πιο διασκεδαστική προσέγγιση στα ερωτικά σας. Η καλοπροαίρετη σύνοδος Δία/Κρόνου στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής στα τέλη Δεκεμβρίου, δείχνει επίσης ότι το 2020 τελειώνει ιδιαίτερα ερωτικά για σας!

Παρθένος

Οι φετινές μεγάλες αστρολογικές ειδήσεις – η σπάνια σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα – συμβαίνουν στη ζώνη της διασκέδασής σας!

Αλλά, ειλικρινά, αυτό δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Κατά τη διάρκεια του 2020 θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τις ευθύνες σας…

Και ίσως να μειώσετε μερικά από τα χόμπι σας ή κάποιες πιο ευχάριστες αναζητήσεις σας, για πιο σοβαρά πράγματα!

Ο Ιανουάριος ξεκινάει με μια σεληνιακή έκλειψη στην κοινωνική σας ζώνη, ακολουθούμενη γρήγορα από τη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα. Οπότε φαίνεται ότι οι φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν με το ξεκίνημα της χρονιάς. Με τον Άρη να διασχίζει τώρα την οικογενειακή σας ζώνη, θα μπορούσε να υπάρξει και θερμό κλίμα στο σπίτι!

Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, εμφανίζονται δυσκολίες στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής: Ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής, ενώ την ίδια στιγμή ο αδίστακτος Άρης μετατοπίζεται στη ζώνη της δημιουργικότητάς σας. Ίσως ο σύντροφός σας να μην καταλαβαίνει τα χόμπι σας ή θέλει να ξοδέψετε λιγότερο χρόνο ή χρήματα για τη διασκέδασή σας!

Όταν ο σοβαρός και νηφάλιος Κρόνος μετατοπίζεται στη ζώνη της καθημερινής σας ζωής το Μάρτιο, οι ευθύνες πραγματικά θα αρχίσουν να σας βαραίνουν. Ο Άρης φθάνει επίσης, υπογραμμίζοντας την απογοήτευση που πιθανώς θα νιώσετε… Όταν σας καλεί το καθήκον – και όλα τα άλλα πρέπει να τα αναβάλλετε!

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη δημιουργική σας ζώνη τον Απρίλιο: Είναι μια ευκαιρία να επιστρέψετε στα βασικά, να ξανασκεφτείτε τι προσπαθείτε να δημιουργήσετε και γιατί!
Ο Δίας ενώνεται με τον ανάδρομο Πλούτωνα τον Μάιο, ενώ και ο Κρόνος στρέφεται ανάδρομος στη ζώνη σας της καθημερινότητας και των καθηκόντων. Οπότε ενώ ο ελεύθερος χρόνος σας παρεμποδίζεται, οι ευθύνες σας αυξάνονται. Ο Άρης μεταβαίνει στη ζώνη της ερωτικής σας ζωής αυτή την περίοδο… Και δεν θα εκπλαγεί κανείς, αν οι εντάσεις αυξηθούν στη σχέση σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου!

Ο Ιούνιος βλέπει μια ηλιακή έκλειψη στην κοινωνική σας ζώνη, καθώς και μια σεληνιακή έκλειψη στην οικογενειακή σας ζώνη: Ίσως η θέση σας στον κόσμο να δοκιμάζεται πραγματικά. Μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα σωστό, καθώς οι φίλοι, η οικογένεια και ο σύντροφός σας απαιτούν διαφορετικά πράγματα από σας.

Ευτυχώς, ο Άρης θα μεταφερθεί στη ζώνη των πόρων σας τον Ιούνιο. Οπότε θα είστε σε θέση να σκάψετε βαθιά μέσα σας, για να βρείτε τη δύναμη που χρειάζεστε. Αλλά…. εσείς είσαστε πάνω απ’ όλα επινοητικοί!

Τον Ιούλιο ο Ήλιος κάνει μια σειρά από αντιδράσεις στην ευθυγράμμιση Δία /Κρόνου/ Πλούτωνα. Θα ενισχύσουν και πάλι την ανάγκη να εγκαταλείψετε τη διασκέδαση για χάρη των υποχρεώσεων. Και μια επιπλέον σεληνιακή έκλειψη στις αρχές Ιουλίου, το υποστηρίζει αυτό!

Τα πράγματα φαίνονται πιο φωτεινά καθώς η Αφροδίτη μετατοπίζεται στη ζώνη της πνευματικότητάς σας τον Σεπτέμβριο, προσφέροντάς σας ειρήνη και ηρεμία. Ο ανάδρομος Ερμής στη ζώνη της επικοινωνίας σας τον Οκτώβριο, είναι μια πρόκληση… Αλλά όχι κάτι που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε!

Προς το τέλος του χρόνου, είναι η ώρα να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή… Ειδικά μετά την Σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας το Νοέμβριο, και την ηλιακή έκλειψη στην οικογενειακή σας ζώνη τον Δεκέμβριο. Ευτυχώς, ο Δίας έρχεται στη ζώνη ευθυνών σας τον Δεκέμβριο και κάνει μια πολύ εποικοδομητική σύνοδο με τον Κρόνο: Μοιράζουν τις ευθύνες σας και ελευθερώνουν λίγο περισσότερο πολύτιμο χρόνο για σας!

Ζυγός

Πόση σταθερότητα αισθάνεστε; Νιώθετε ωραίοι και ασφαλείς; Καλώς!

Αλλά προετοιμαστείτε να βρεθείτε στο επίκεντρο των προκλήσεων το 2020!

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, μια σπάνια σύνοδος μεταξύ Κρόνου και Πλούτωνα, γίνεται στη δική σας οικιακή και οικογενειακή ζώνη: Και υποδηλώνει ότι μεγάλες αλλαγές έρχονται… Στο πώς ζείτε ή στον τρόπο που λειτουργεί η οικογενειακή σας δυναμική. Τελικά, αυτές οι αστρολογικές αλλαγές θα είναι θετικές. Αλλά ίσως να μην φαίνονται έτσι καθώς ξετυλίγονται, οπότε μπορεί να βρεθείτε σε μια δύσκολη πορεία!

Οι αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή μπορεί να βρουν μια ριζική αιτία στις μεταβολές της σταδιοδρομίας σας. Αυτό προαναγγέλλει η σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο στη ζώνη της καριέρας σας… Η οποία ακολουθείται σύντομα από τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα και γίνεται ακριβής!

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στη ζώνη της καθημερινής σας ρουτίνας τον Φεβρουάριο. Και καταφτάσει και ο μαχητικός Άρης, στη ζώνη σας του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα θα αρχίσετε να αισθάνεστε ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη!

Τον Μάρτιο ο Κρόνος μετακινείται στη ζώνη σας της διασκέδασης, όπως κι ο Άρης επίσης. Και η σύγκρουση μεταξύ σοβαρότητας και παρορμητισμού, μπορεί να υπογραμμίσει ότι τόσο δημιουργικά όσο και στον ελεύθερο χρόνο σας, όλα συμπιέζονται!

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη του σπιτιού τον Απρίλιο, η Αφροδίτη στρέφεται στη ζώνη σας της περιπέτειας. Φαίνεται ότι είναι σίγουρα η ώρα να επανεξετάσετε την έδρα σας : Είτε αυτή είναι μία μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή καινούργια βοσκοτόπια!

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι αρχικές προσπάθειές σας είναι μπλοκαρισμένες, εξαιτίας των ανάδρομων Αφροδίτη – Δία – Κρόνου τον Μάιο. Αλλά μέχρι την ηλιακή έκλειψη στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας τον Ιούνιο, το αστρολογικό σας μονοπάτι ξεκαθαρίζει. Αν αυτό αποδειχθεί μια κίνηση ή μια μετατόπιση της οικογενειακής δυναμικής που συνδέεται με την καριέρα σας, μπορεί να ξεκινήσει μια μάλλον απότομη εκκίνηση!

Όλο τον Ιούλιο, ο Ήλιος κάνει μια σειρά από αντιθέσεις στο τρίο των Δία / Κρόνου / Πλούτωνα: Θα υπογραμμίσει τη σύγκρουση μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής. Υπάρχει επίσης μια σεληνιακή έκλειψη στην οικογενειακή σας ζώνη, που μπορεί να χρειαστεί δραματική ενέργεια!

Τον Αύγουστο η Αφροδίτη μεταβαίνει στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας. Φαίνεται ότι έχετε κάνει την επιλογή σας και δώσατε προτεραιότητα στην επαγγελματική σας ζωή σε αυτό το σημείο… Και μόλις γίνει η επιλογή, η ανησυχία γύρω από τη ζωή στο σπίτι σας θα αρχίσει να εξασθενίζει. Πολλή ανακούφιση, χωρίς αμφιβολία, καθώς δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις!

Και το άγχος αρχίζει πλέον να εξαφανίζεται. Μία ελπιδοφόρα σύνοδος Δία / Κρόνου σε αυτή την περιοχή
Η αστρολογία του Σεπτέμβρη δείχνει ότι χρειάζεται λίγος χρόνος, για να γίνουν με ηρεμία οι αλλαγές στην καινούργια σας καθημερινότητα: Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη των σχέσεων σας. Αλλά με την Αφροδίτη στην κοινωνική σας ζώνη, είναι μια ανέμελη εποχή που εξαφανίζει το άγχος των τελευταίων μηνών!

Μην εκπλαγείτε αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε φαγούρα στα πόδια, ακόμα κι αν έχετε ήδη μετακομίσει… Ειδικά το Νοέμβριο, όταν μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της περιπέτειας, σας προτρέπει να δείτε περισσότερο τον κόσμο!

Καθώς το 2020 πλησιάζει στο τέλος, ο Δίας μετακινείται στη ζώνη της διασκέδασης… Και το άγχος αρχίζει πλέον να εξαφανίζεται. Μία ελπιδοφόρα σύνοδος Δία / Κρόνου σε αυτή την περιοχή στα τέλη Δεκεμβρίου, σας καθοδηγεί: Να κάνετε έντονη είσοδο στο 2021, από μια πιο σταθερή και ασφαλή πλέον βάση – και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

Σκορπιός

Μια πρόκληση θα αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια του 2020…

Να μάθετε να αλλάζετε την εστίασή σας, μεταξύ της λεπτομέρειας και της ευρύτερης εικόνας!

Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο. Αλλά τα φετινά αστρολογικά γεγονότα θα σας προκαλέσουν σ’ αυτό το σημείο, κυρίως μέσα από την ασυνήθιστη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα στην πνευματική σας ζώνη!

Θα πρέπει να μάθετε τη διαφορά μεταξύ του τι μπορείτε να ελέγξετε και τι δεν μπορείτε. Και θα θελήσετε επίσης να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας, τόσο για έναν βραχυπρόθεσμο όσο και για έναν μακροπρόθεσμο προγραμματισμό!

Οι πεποιθήσεις και οι αρχές σας μπορεί επίσης να αμφισβητηθούν: Αυτό υποδεικνύει η Σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της φιλοσοφίας σας, στις αρχές του 2020. Αυτό ακολουθείται λίγες μέρες αργότερα από τη σύνοδο ακριβείας Κρόνου/ Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου, που πλήττει αυτό που νομίζετε ότι γνωρίζετε!

Οι συνήθως ισχυρές επικοινωνιακές σας δεξιότητες, μπορεί να υπονομεύονται τον Φεβρουάριο: Ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί στη ζώνη κινδύνου σας. Και με τον Άρη να φτάνει στην πνευματική σας ζώνη, το μυαλό σας μπορεί να αγωνίζεται… Αλλά τα λόγια σας να μη συμβαδίζουν!

Τα καλά νέα είναι ότι το σπίτι και η οικογενειακή σας ζωή φαίνονται ασφαλή, σύμφωνα με την αστρολογία. Οπότε αυτό παρέχει μια σταθερή βάση, από την οποία μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτή την υπαρξιακή, πνευματική και φιλοσοφική κρίση. Ο Κρόνος μετακινείται στην οικογενειακή σας ζώνη τον Μάρτιο, κρατώντας τα πράγματα σε σταθερότητα. Και η Αφροδίτη που διέρχεται από τη ζώνη της ερωτικής σας ζωής, φέρνει αρμονία και ειρήνη!

Ωστόσο, μπορεί να είναι μια διαφορετική ιστορία ο Απρίλιος και ο Μάιος! Τότε ο Πλούτωνας, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος είναι όλοι ανάδρομοι… Και φέρνουν στο προσκήνιο τη ζήλεια ή την οργή, ειδικά όταν ο Άρης κινείται στη ζώνη του κινδύνου τον Μάιο. Πολλά από αυτά μπορεί να συνδέονται με τα πνευματικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε. Ίσως ο σύντροφός σας να μην είναι σύμφωνος με την επιθυμία σας για αυτοεξερεύνηση φέτος… Είτε με τις πολλές αλλαγές στη σκέψη και στις αρχές σας!

Μια ηλιακή έκλειψη στη ζώνη της φιλοσοφίας σας τον Ιούνιο, τονίζει ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις σας με το τυπικό πάθος του Σκορπιού. Αλλά με τον ανάδρομο Ερμή στην ίδια ζώνη, θα το βρείτε δύσκολο. Σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, ο Ήλιος κάνει μια σειρά από αντιθέσεις στη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα. Οι αντιπαραθέσεις σας μεταξύ λεπτομέρειας και πεδίου, ιδεών και πραγματικότητας, ηθικής και αρχών, μπορεί να ενταθούν μέχρι να γυρίσετε το κεφάλι σας!

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι μια πολύ καλή στιγμή για πνευματικές ή φιλοσοφικές αποδράσεις, αν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Μια δυο βδομάδες ξεκούρασης, θα ήταν ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσει το μυαλό σας… Ειδικά όταν η Αφροδίτη μετακινηθεί στη ζώνη των ταξιδιών σας, τον Αύγουστο!

Υπάρχει ένα αντανακλαστικό θέμα για νωρίς το φθινόπωρο, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό τον Οκτώβριο. Και η Αφροδίτη διέρχεται από την πνευματική σας ζώνη, πριν φτάσει στο Σκορπιό το Νοέμβριο!

Μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη οικειότητας τον Νοέμβριο, υποδηλώνει ένα ξαφνικό ζήτημα σχέσεων που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Ωστόσο, ο Δίας θα μετακομίσει στην οικογενειακή σας ζώνη τον Δεκέμβριο. Τότε θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι το άγχος σας καταλαγιάζει και η πνευματική σας γυμναστική μπορεί να σας ηρεμήσει επίσης!

Θα τελειώσετε το 2020 με πολύ διαφορετικές ιδέες και πεποιθήσεις από αυτές με τις οποίες ξεκινήσατε… Αλλά αυτό είναι καλό, για την ανάπτυξή σας!

Τοξότης

Ένα σημαντικό θέμα μέχρι το 2020, πιθανώς να είναι η μεταβαλλόμενη σχέση σας με τα χρήματα!

Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, είναι η ασυνήθιστη σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα…

Πραγματοποιείται στις 12 Ιανουαρίου στη ζώνη των οικονομικών σας και οι συνέπειές της θα γίνουν αισθητές όλο το 2020!

Όταν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους, η ενέργεια είναι ψυχαναγκαστική, μέσα στη διαμαρτυρία και κάπως αναγκαστική. Οι αλλαγές που έρχονται στα οικονομικά σας φέτος, είναι απίθανο να είναι ευπρόσδεκτες – τουλάχιστον αρχικά. Αλλά να έχετε υπόψη σας ότι όλες αυτές οι αλλαγές θα είναι για το καλό σας μακροπρόθεσμα… Ακόμα κι αν δεν φαίνεται έτσι, όταν είστε πιασμένοι στη δίνη!

Η χρονιά ξεκινάει με μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη των πόρων σας. Την ακολουθεί γρήγορα μερικές ημέρες αργότερα, η ακριβής σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα: Οπότε αμέσως θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να επιστρέψετε ένα χρέος ή ότι θα κοπεί μια πηγή χρηματοδότησης!

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο μπορεί να έχετε περιπέτειες και στην ερωτική σας ζωή: Με τον παθιασμένο Άρη να ανακατώνει τις ίντριγκες, την Αφροδίτη να μετατοπίζεται στη ζώνη κινδύνου σας τον Φεβρουάριο… Και με έναν ανάδρομο Ερμή στην οικογενειακή σας ζώνη, ίσως να είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια στους αγαπημένους σας, για το τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει!

Κατά τους πρώτους μήνες της χρονιάς, συνεχίζεται η πιθανή σύγκρουση στον έρωτα. Παρόλο που η Αφροδίτη φτάνει στη ζώνη του έρωτα τον Απρίλιο – και ίσως προσφέρει κάποια πιο ήρεμα νερά… Αλλά η πλανήτης του ρομαντισμού στρέφεται σύντομα ανάδρομη τον Μάιο, αφήνοντας αμφιβολίες για το πού ακριβώς βρίσκεται η σχέση σας. Την ίδια στιγμή ο Άρης φτάνει στην οικογενειακή σας ζώνη, με αποτέλεσμα οι εντάσεις στο σπίτι να αυξηθούν!

Αυτά πιθανότατα θα κορυφωθούν τον Ιούνιο: Η Σεληνιακή έκλειψη στο δικό σας ζώδιο, ακολουθείται από την ηλιακή έκλειψη στη ζώνη του πάθους σας. Ωστόσο, η άφιξη του Άρη στη ζώνη της διασκέδασης, βοηθά να ξαναβρείτε τη χαρά και τη μαγεία – που μαζί σας έφεραν κοντά. Αν είσαστε ελεύθεροι, η καλύτερη περίοδος για ραντεβού είναι από τον Ιούνιο και μετά: Τότε η ευτυχισμένη-τυχερή φύση σας θα αποδειχθεί πολύ ελκυστική!

Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου εκκρεμούν οικονομικά ζητήματα, καθώς ο Ήλιος κάνει μια σειρά έντονων αντιθέσεων με τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα. Η πίστωση μπορεί να απορριφθεί, τα χρέη να σας κυνηγούν, και ίσως να μην ξέρετε από πού θα έρθει η επόμενη δεκάρα σας. Το κλειδί είναι να αλλάξετε τη στάση σας προς τα χρήματα. Αντί να ανησυχείτε για αυτά που δεν έχετε, να είστε ευγνώμονες για αυτά που έχετε!

Τον Αύγουστο η Αφροδίτη θα φτάσει στη ζώνη των πόρων σας: Τότε θα είστε σε θέση να επανεξετάσετε τι εκτιμάτε… Και θα καταλάβετε ότι ορισμένα πράγματα στη ζωή, αξίζουν περισσότερο από τα χρήματα!
Τον Σεπτέμβριο, ο ανάδρομος Άρης θα βρίσκεται στη ζώνη σας της διασκέδασης. Οπότε προσέξτε να μην κάνετε ψυχαγωγικές αναζητήσεις σε ακραίες συνθήκες: Μακριά από επικίνδυνα αθλήματα, για παράδειγμα. Η Αφροδίτη κινείται και στη ζώνη των ταξιδιών σας, οπότε η αστρολογία αυτού του μήνα είναι ιδανική για μια ρομαντική απόδραση!

Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς προβληματίζεστε, καθώς αντιμετωπίζετε ένα δύσκολο προηγούμενο εννέα μηνών. Ο ανάδρομος Ερμής στη ζώνη της ιδιωτικότητας, θα σας βοηθήσει με αυτό. Μια ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη τον Δεκέμβριο, είναι ένα σημάδι: Μιας νέας έναρξης και μιας νέας κατανόησης, καθώς κινείστε προς το 2021!

Αιγόκερως

Το 2020 φαίνεται να είναι ορόσημο για σας.

Η σπάνια σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα γίνεται στο ζώδιό σας στις 12 Ιανουαρίου…

Και τα αποτελέσματά της θα γίνουν αισθητά όλο το χρόνο.

Όταν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι χειριστικό, δυναμικό και εκρηκτικό… Αλλά στην περίπτωσή σας, με τον Κρόνο ως κυβερνήτη πλανήτη σας, αυτό είναι το εισιτήριό σας για να απαλλαγείτε από περιορισμούς και να προχωρήσετε στη δική σας μακροπρόθεσμη ταυτότητα μια για πάντα!

Αυτή η αστρολογική διαδικασία μετασχηματισμού αρχίζει σχεδόν αμέσως: Με μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της συνεργασίας σας, στις αρχές Ιανουαρίου. Επειδή είστε στενά συνδεδεμένοι με το ποιους επιλέγετε να έχετε γύρω σας, η προσωπική σας ανάπτυξη φέτος θα επηρεάσει τις στενότερες σχέσεις σας. Οι άλλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στην μεταβαλλόμενη ταυτότητά σας, τους αρέσει δεν τους αρέσει!

Μόλις γίνει ακριβείας η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα, το πυροβόλο όπλο εκτόξευσης πυροδοτείται. Αρχικά, μπορείτε να αγωνιστείτε για να καταστήσετε τις μεταβαλλόμενες επιθυμίες και τις ανάγκες σας κατανοητές. Ειδικά τον Φεβρουάριο, όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη της επικοινωνίας σας. Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο την ίδια στιγμή, η απογοήτευσή σας θα είναι μεγάλη και θα έχετε λιγότερη υπομονή από το συνηθισμένο!

Ο Μάρτιος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για τα οικονομικά σας. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στη ζώνη των οικονομικών σας και συνδέεται με τον δυναμικό Άρη. Ωστόσο, αυτή η ζώνη ρυθμίζει επίσης τις αξίες σας στη ζωή. Μπορεί να υποδηλώνει ότι μια νέα σειρά αρχών και δεοντολογίας αρχίζει να αναδύεται με τη νέα σας ταυτότητα!

Τον Απρίλιο ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο: Θα αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε την πορεία σας. Η αστρολογία υποδηλώνει ότι ο κατάλληλος χρόνος για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, έρχεται τον Ιούνιο. Μια ηλιακή έκλειψη στη ζώνη των συνεργασιών, υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι μπορεί να μην συμφωνούν με τα σχέδιά σας. Αλλά μια σεληνιακή έκλειψη στην πνευματική σας ζώνη, επιβεβαιώνει ότι κάνετε το σωστό για σας!

Μπορείτε να περιμένετε μερικά επιχειρήματα και κάποιες μάχες, τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας… Ειδικά τον Ιούλιο, όταν ο Ήλιος που αντιπροσωπεύει το «εγώ» σας, αντιτίθεται στη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα. Και μια Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, εγείρει μερικές ερωτήσεις!

Η αγάπη έρχεται προς διάσωση τον Αύγουστο, με την Αφροδίτη να φτάνει στη ρομαντική ζώνη πριν μεταφερθεί στη ζώνη του πάθους σας τον Σεπτέμβριο! Έτσι φαίνεται ότι η σχέση σας θα έχει ξεπεράσει την καταιγίδα μέχρι τότε. Τον Οκτώβριο μπορεί οι φίλοι σας να ενθουσιαστούν με το νέο σας εαυτό… Αν και ο ανάδρομος Ερμής στην κοινωνική σας ζώνη, δείχνει μερικά προβληματάκια στην πορεία!

Καθώς το τέλος της χρονιάς πλησιάζει, μια ηλιακή έκλειψη στην πνευματική σας ζώνη τον Δεκέμβριο θα υπογραμμίσει ακριβώς πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσα έχετε καταφέρει φέτος. Ο Δίας μετατοπίζεται στη ζώνη των οικονομικών σας στα τέλη Δεκεμβρίου, και στη συνέχεια σχηματίζει μια πολύ τυχερή σύνοδο εκεί με τον Κρόνο. Θα είστε όλοι έτοιμοι να φτάσετε στην άκρη του κόσμου και θα αρχίσετε να δημιουργείτε με επιτυχία, το 2021!

Υδροχόος

Η πρόκλησή σας για φέτος;

Θα είναι να αφήσετε τη σειρά και τη δομή που απολαμβάνετε τόσο, σαν σημείο σταθερότητας, και να αγκαλιάσετε το χάος!

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της χρονιάς – μια σπάνια σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα – συμβαίνει στην πνευματική σας ζώνη και καταλήγει στην καρδιά αυτού του θέματος!

Αυτές οι ενέργειες θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε το άπειρο, τον Κόσμο και τη δική σας πνευματικότητα… Ακόμα και αν προσπαθήσετε να μείνετε κολλημένοι στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα σας. Πολλές φορές πρέπει να γνωρίζουμε το πώς και το πότε να αφήνουμε τον έλεγχο!

Η χρονιά ξεκινά όπως θα συνεχιστεί… Μια σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο στη ζώνη της καθημερινότητας, θα είναι η πρώτη σας υπόδειξη ότι οι ρουτίνες δεν κρατούν πλέον την ασφάλεια που διατηρούσαν. Λίγες ημέρες αργότερα έρχεται η ακριβής σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα: Και σας δίνει μια πρώτη ματιά στο τρομακτικό αλλά μαγευτικά ελκυστικό άγνωστο, που θα σας αναλώσει κατά τη διάρκεια του 2020!

Μην εκπλαγείτε αν αγωνίζεστε να το βάλετε σε λέξεις, ειδικά όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στη ζώνη των αξιών σας το Φεβρουάριο. Αυτό μπορεί να φαίνεται μάλλον ανησυχητικό… Έτσι με πολλούς τρόπους, η άφιξη του Κρόνου στο ζώδιό σας τον Μάρτιο θα είναι μια ευπρόσδεκτη και σταθεροποιητική επιρροή. Με τον Άρη να μπαίνει επίσης στον Υδροχόο, μπορεί να αγωνιστείτε με κάποιες ασυνήθιστα παρορμητικές αστρολογικές επιρροές… Σχεδόν σαν να τολμάτε να περπατήσετε στην άγρια ​​πλευρά!

Τον Απρίλιο και τον Μάιο, ο Πλούτωνας, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος γυρίζουν όλοι ανάδρομοι. Θα σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για ήρεμη αντανάκλαση και περισσότερη πνευματική εξερεύνηση. Προσέξτε για ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθησή σας ωστόσο, καθώς η προφανής κίνηση του Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει χάος στην αυτοεκτίμησή σας!

Τον Ιούνιο, η έκλειψη Ηλίου κεντρίζει τη ζώνη της καθημερινής σας ζωής. Και υπογραμμίζει περαιτέρω ότι τα πράγματα που πάντα θεωρούσατε δεδομένα, έχουν διαταραχθεί. Μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη των αντικειμένων σας, τονίζει την ανάγκη να αποσυρθείτε από τον έλεγχο και να επιτρέψετε στις κοσμικές κάρτες να πέσουν όπου μπορούν. Δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτή τη διαδικασία – ή την αστρολογία της… Αλλά μπορείτε να ελέγξετε τη δική σας συναισθηματική αντίδραση σε αυτήν!

Σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, ο Ήλιος κάνει μια σειρά από αντιθέσεις με την ισχυρή σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα. Και αυτό τονίζει ότι αγωνίζεστε ακόμα, με το να μάθετε πότε πρέπει να αφήσετε και πότε να προσπαθήσετε να παρέμβετε στις ενέργειες της ζωής. Αν ακούσετε με προσοχή, η σεληνιακή έκλειψη θα σας φέρει απαντήσεις και διορατικότητα!

Τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να ηρεμούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο: Η ήρεμη Αφροδίτη διέρχεται πρώτα από την καθημερινή σας ρουτίνα και στη συνέχεια από τη ζώνη σας του έρωτα. Μέχρι τη στιγμή που η σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη διεγείρει τη ζώνη κινδύνου, θα έχετε μάθει να αντέχετε το ξύλο… Και θα πρέπει να είστε σε θέση να αγκαλιάσετε το δημιουργικό δυναμικό αυτής της έκλειψης… Πάρτε την ευκαιρία και εκμεταλλευτείτε τη!

Καθώς το 2020 ολοκληρώνεται, έρχεται η ολική ηλιακή έκλειψη στη ζώνη των στόχων σας. Και τονίζει ότι δεν πρέπει να θεωρήσετε τη ζωή ως δεδομένη ή να κάνετε σχέδια που δεν είναι ευέλικτα. Αυτή τη φορά, όμως, είστε σε θέση να χαμογελάσετε στο επακόλουθο χάος και θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ πιο άνετα. Η χρονιά τελειώνει με την άφιξη του Δία στο ζώδιό σας, φέρνοντας άφθονες ευκαιρίες για το 2021!

Ιχθύες

Κατά τη διάρκεια του 2020 θα κληθείτε να εργαστείτε πίσω από τις σκηνές με πολλούς τρόπους, Ιχθύες!

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα είσαστε λιγότερο ορατοί στη δουλειά σας.

Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, είναι η σύνοδος Κρόνου/ Πλούτωνα. Θα υπογραμμίσει την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο και να υπηρετήσετε με πιο έμμεσο τρόπο!

Θα δείτε ότι αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει σχεδόν αμέσως: Με μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη του «εγώ» σας τον Ιανουάριο, ακολουθούμενη γρήγορα από την ακριβή σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα στην απρόσωπη ζώνη σας!

Ο Άρης διέρχεται την περιοχή της σταδιοδρομίας σας αυτή τη στιγμή, οπότε μπορεί να πάθετε κάτι σαν σοκ, αν κάποιος κλέψει τη δόξα σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να το χειριστείτε αρχικά… Και με τον ανάδρομο Ερμή το Φεβρουάριο στο ζώδιό σας, ούτε το να μιλάτε για τα συναισθήματά σας θα είναι εύκολο!

Αλλά τον Μάρτιο, ο Κρόνος φτάνει στη ζώνη προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής. Οπότε θα οδηγηθείτε να ζήσετε μια ελαφρώς λιγότερο δημόσια ζωή. Ο Άρης φθάνει επίσης εδώ: Επηρεάζει την πνευματικότητά σας, οδηγώντας σας να αναζητήσετε κάποιες απαντήσεις. Μπορείτε να μάθετε πολλά μέσα από προσευχή ή διαλογισμό, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020!

Απασχοληθείτε με την οικογενειακή ζωή σας τον Απρίλιο και τον Μάιο, καθώς η Αφροδίτη διέρχεται από αυτή την περιοχή πριν γυρίσει εκεί ανάδρομη. Με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο επίσης ανάδρομους, είναι η ιδανική αστρολογική ευκαιρία… Για θεραπεία, αντί να βιαστείτε να οδηγηθείτε σ’ έναν έντονο τρόπο ζωής!

Η ησυχία αρχίζει να εξατμίζεται μόλις φτάσει ο Άρης στους Ιχθύες. Και η ηλιακή έκλειψη τον Ιούνιο στη ζώνη του «εγώ»σας, πιθανόν να μην περάσει ήσυχα. Ο Ερμής είναι και αυτός εδώ… Και έτσι μπορείτε να αγωνιστείτε για να αντιδράσετε με αξιοπρέπεια, σε μια επίπληξη ή σε κάτι που σχετίζεται με την εργασία σας. Κάντε υπομονή, για μια σεληνιακή έκλειψη στη ζώνη της δημόσιας εικόνας σας: Θα ρίξει περισσότερο φως στο «γιατί» είναι απαραίτητο να καθίσετε στο πίσω κάθισμα. Θα καταλάβετε τελικά!

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, μπορείτε να περιμένετε να έχετε λίγες θυμωμένες ή αγανακτισμένες στιγμές. Τώρα θα μπείτε στον νέο σας ρόλο, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μια σειρά αντιθέσεων στη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα εκείνο τον μήνα. Οπότε ο θυμός δεν θα κρυφτεί, γύρω από την ώρα της σεληνιακή έκλειψης στην απρόσωπη ζώνη σας!

Το Σεπτέμβριο, θα μάθετε να εκτιμάτε τον εαυτό σας περισσότερο από τον δημόσιο ρόλο σας. Αυτό υποδεικνύει ο Άρης, που γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη των αξιών σας. Ταυτόχρονα, η όμορφη Αφροδίτη διασχίζει τη ζώνη της καθημερινής σας ζωής, βοηθώντας σας να προσαρμοστείτε. Αναμείνετε ένα μικρό άλμα το Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας σεληνιακής έκλειψης στην οικογενειακή σας ζώνη. Αλλά είναι ο Δεκέμβριος που θα κάνει τα αποκαλυπτήρια όλης της χρονιάς: Η ηλιακή έκλειψη στη ζώνη της καριέρας σας, δείχνει μια εκπληκτική ή συγκλονιστική νέα αρχή!

Δεν γνωρίζατε πως οι ενέργειες της χρονιάς μέχρι τώρα, σας προετοίμαζαν για αυτό το σημείο. Ο Δίας πρόκειται να μεταφερθεί στην πνευματική σας ζώνη, οπότε η αστρολογία υποδηλώνει ότι θα καταλάβετε: Ότι ακολουθώντας ένα κάλεσμα ή ένα λειτούργημα, είναι πολύ πιο σημαντικό από το να δουλέψετε σ’ένα ρόλο στον οποίο υπάρχει συνεχής αναγνώριση και έπαινοι!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment