PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διαβάστε την επιστολή-χαστούκι για τον 15χρονο από τη Λάρισα


Εχθές στην εκπομπή Αλ Τσαντίρι, ο Λάκης Λαζόπουλος διάβασε την επιστολή ενός από τα 15 αδέρφια του 15χρονου που μούντζωσε τους επίσημους στην παρέλαση.

Εχθές στην εκπομπή Αλ Τσαντίρι, ο Λάκης Λαζόπουλος διάβασε την επιστολή ενός από τα 15 αδέρφια του 15χρονου που μούντζωσε τους επίσημους στην παρέλαση.

Τα μηνύματα μαρτυρούν ότι η… μούντζα του Λαρισαίου μαθητή κατά την παρέλαση ήταν καθώς φαίνεται απωθημένο πολλών πολιτών και μάλλον θα αποτελεί σημείο κατατεθέν των διαμαρτυριών στις παρελάσεις της φετινής 28ης Οκτωβρίου ανά τη χώρα.

Μπορεί αρκετοί να διαφώνησαν μέσω των social media με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας, σχεδόν όλοι όμως «παραδέχθηκαν» την κίνηση του μαθητή από τη Λάρισα.

Ο παραστάτης στη σημαία του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας έγινε ένα από τα πρόσωπα των επεισοδιακών παρελάσεων όταν επέλεξε να «χαιρετίσει» με μούντζα τους επισήμους (πάνω). Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη χειρονομία του είναι διχασμένα.
Ο Αχιλλέας Μ., το 12ο παιδί από τα 16 της πολύτεκνης οικογένειας από την Λάρισα, δίχασε την κοινή γνώμη, όταν την Παρασκευή σήκωσε το χέρι και μούντζωσε παρατεταμένα όσους βρίσκονται στην εξέδρα των επισήμων.

«Και άλλα παιδιά έδειξαν την αγανάκτηση τους, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο», είπαν κάποιοι, δείχνοντας έντονο εκνευρισμό για την «απαράδεκτη πράξη» του.

Ακόμα και ο Σύλλογος Διδασκόντων έχει διχασμό, για το αν θα πρέπει να του επιβληθεί τιμωρία ή όχι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον για το περιστατικό έχει δείξει και η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Ποιος είναι όμως ο νεαρός που έγινε «πρωταγωνιστής» των παρελάσεων

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο παιδί, αλλά για ένα σκληρά εργαζόμενο νέο (εργάζεται ως ελαιοχρωματιστή από μικρή ηλικία), αριστούχο στο 3ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο και ήσυχο παιδί.

Με δύο γονείς εργαζόμενους στον Δήμο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 15 ακόμα αδέρφια δεν είχε πολλά περιθώρια να μην εργαστεί.

Η αντίδραση του λίγο ακραία, αλλά, σύμφωνα με τον πατέρα του «ήταν αυθόρμητο αυτό που έκανε το παιδί. Είναι πολύ καλός μαθητής και θέλει να σπουδάσει υπολογιστές. Τα παιδιά βλέπουν ότι το μέλλον τους δεν είναι καλό. Τα πάντα διαλύονται. Κόβεται το εισόδημα των γονιών τους. Τελευταία μας ήρθαν πολλά χαράτσια. Μόνο αυτή η έκτακτη εισφορά ήταν 1.038 ευρώ».

Όσον αφορά την κριτική που δέχτηκε ο πατέρας ότι «δεν διαπαιδαγώγησε σωστά τα παιδιά του», απαντά στον Ελεύθερο Τύπο: «Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Την οικογένεια μου τη βλέπουν και την θαυμάζουν».

Πάντως, ο ίδιος ο μαθητής, που για κάποιους έγινε ήρωας και για κάποιος παράδειγμα προς αποφυγήν σιωπά…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment