PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Διάφανο αεροπλάνο από την Airbus (v)


Παράθυρο κυριολεκτικά ανοιχτό στους αιθέρες θα έχουν οι επιβάτες αεροσκάφους που πρόκειται να δημιουργήσει η Airbus.

Παράθυρο κυριολεκτικά ανοιχτό στους αιθέρες θα έχουν οι επιβάτες αεροσκάφους που πρόκειται να δημιουργήσει η Airbus.

Η φουτουριστική ιδέα, η οποία αναμένεται να γίνει πραγματικότητα μέχρι το 2050, αφορά ένα see-through αεροσκάφος με διαφανή τοιχώματα, στο οποίο οι ταξιδιώτες εκτός του ότι θα απολαμβάνουν την πανοραμική θέα, θα μπορούν επίσης να παίζουν διαδραστικά παιχνίδια.

«Διάφανες» θα είναι και οι επικοινωνίες από το αεροπλάνο, καθώς οι επιβάτες θα μιλούν με όποιον θέλουν κάθε στιγμή. Η καμπίνα επιβατών προβλέπεται να είναι «ζωογόνος ζώνη», ώστε οι επιβάτες να χαλαρώνουν, να αναπνέουν εμπλουτισμένο αέρα και φυσικά να δέχονται φυσικό φωτισμό.

Οι εμπνευστές του αεροσκάφους κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τα υλικά κατασκευής του. Το επαναστατικό project, το οποίο παρουσιάστηκε στο Λονδίνο από την Airbus, μπορεί να τρομοκρατήσει όσους ήδη φοβούνται τα αεροπορικά ταξίδια, ωστόσο θα ενθουσιάσει όσους λατρεύουν να βιώνουν νέες εμπειρίες.

Στόχος των κατασκευαστών είναι να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των επιβατών επιτρέποντάς τους να ταξιδεύουν συνεχίζοντας την καθημερινότητά τους, όπως όταν βρίσκονται στο έδαφος.

Ο μηχανικός και αντιπρόεδρος της Airbus Τσαρλς Τσάμπιον δήλωσε μάλιστα ότι οι επιβάτες του 2050 θα πρέπει να περιμένουν απρόσκοπτη και εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment