PeristeriNews.gr
Lifestyle

Δημ. Μητροπάνος: «Δεν θα πέσουν έξω τα μαγαζιά, θα κλείσουν»


Με αφορμή τον αντικαπνιστικό νόμο ο Δημήτρης Μητροπάνος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα «Capriccio».

Με αφορμή τον αντικαπνιστικό νόμο ο Δημήτρης Μητροπάνος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα «Capriccio» και μίλησε για την απαγόρευση του καπνίσματος στα νυχτερινά μαγαζιά, που μόνο καλά αποτελέσματα δεν θα έχει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Η δουλειά σας είναι συνδεδεμένη με το τσιγάρο και όλοι γνωρίζουμε πως η καθολική απαγόρευση καπνίσματος σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας μοιραία έδιωξε τον κόσμο από αυτούς τους χώρους.

«Εγώ, στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε, είμαι πάντα αντίθετος. Το τι είπε η Ε.Ε. το έχω χ…νο. Δεν με αφορά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είδα τα χάλια της. Αν θέλουν να με κάνουν να μην καπνίζω, εγώ θα καπνίζω. Συμφωνώ μόνο το κάπνισμα να απαγορευτεί σε νοσοκομεία και σχολεία».

Αυτό το μέτρο κατά γενική ομολογία φέρνει τα μαγαζιά σε μια κατάσταση να πέφτουν έξω.

Δεν θα πέσουν έξω τα μαγαζιά, θα κλείσουν. Αν αύριο δουν μια έξαρση στο συκώτι εξαιτίας του αλκοόλ τότε θα απαγορεύσουν το ποτό; Δεν κατάλαβα. Θέλουν την απαγόρευση; Να μην κόψουν το τσιγάρο αλλά να απαγορεύσουν την παρασκευή του. Δεν τολμούν όμως γιατί υπάρχουν οι εταιρείες. Αυτό που αναπνέουμε έξω είναι το τσιγάρο; Επειδή οι Αμερικανοί είπαν “stop” στο τσιγάρο πρέπει να το κάνουμε και εμείς;».

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα, που συνεχίζεται και φέτος.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συνεργαστείτε με την Πέγκυ Ζήνα όχι μόνο στην πίστα αλλά και δισκογραφικά με το ντουέτο «Δεν γλυτώνω».

«Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία εξαιρετική τραγουδίστρια κι έχει τις δυνατότητες να κάνει τεράστια καριέρα. Δεν την ήξερα πριν από την συνεργασία μας. Στην πορεία όμως ανακάλυψα ένα σπουδαίο κορίτσι με την οποία έχουμε και τον ίδιο τρόπο σκέψης όσον αφορά τις κινήσεις μας καλλιτεχνικά. Μου θυμίζει τα νιάτα μου. Έχει μαγκιά και τσαμπουκά που μου αρέσει πάρα πολύ. Ανεβαίνει στην πίστα και είναι λες και βλέπεις μία γυναίκα δύο μέτρα. Άκουσα τη νέα της δισκογραφική δουλειά και το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ σαν να είναι κόρη μου. Έμεινα έκπληκτος από τις επιλογές της. Ειλικρινά το ευχαριστιέμαι που τραγουδάμε μαζί».

Θεωρείται πως η Πέγκυ είναι διάδοχος της Βίκυς Μοσχολίου;

«Ο καθένας έχει τη δική του καριέρα όπως η Βίκυ Μοσχολίου, η Χαρούλα Αλεξίου, η Μαρινέλα. Αξίζει στην Πέγκυ να κάνει μεγάλη καριέρα, η φωνή της έχει δική της χροιά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment