PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 9,7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ


Σαφές προβάδισμα 9,7 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία. Αυτό προκύπτει από τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που παρουσίασε η «Βεργίνα Τηλεόραση».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 31,6% έναντι 21,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση η Χ.Α. με 6,9% και στην τέταρτη το ΚΙΝΑΛ με 6,5%. Πέμπτο το ΚΚΕ με 6%, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα κινούνται κάτω από το όριο του 3%, με το 12% των ερωτηθέντων να δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Σύμφωνα με την πανελλαδική δημοσκόπηση, ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας πιστεύει το 43% των Ελλήνων και στον απόηχο των καταγγελιών Καμμένου, 43% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, 40% «δεν γνωρίζει» και 17% δηλώνει ότι ο Τζορτζ Σόρος δεν παρεμβαίνει.

Όσον αφορά τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Σκοπιανό, το 56% θεωρεί πως ο κ. Παυλόπουλος οφείλει να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το θέμα, με το ίδιο ποσοστό να κρίνει αρνητικά τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η δημοσκόπηση ήταν τηλεφωνική μεταξύ 1.000 ατόμων άνω των 18 ετών και έγινε το διάστημα 1-2 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment