PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 19,7 μονάδων για τη Ν.Δ.


Προβάδισμα 19,7 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ «δίνει» δημοσκόπηση της MRB που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. συγκεντρώνει ειδικότερα 40% και έπεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,3%. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 5%, το ΚΚΕ με 4,3%, η Ελληνική Λύση με 3,9% και το ΜέΡΑ25 με 3%.

Στην αξιολόγηση των πολιτικών αρχηγών σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 70,6%, έναντι 34,6% του Αλέξη Τσίπρα. Ακολουθεί η Φώφη Γεννηματά με 19,8%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 14,8%, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 14,1% και ο Γιάνης Βαρουφάκης με 10,8%.

Στην αξιολόγηση των υπουργών πρώτος έρχεται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με 63,7% και έπονται ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 59,2% και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με 57,2%.

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας θέλει όμως το 59,7% των ερωτώμενων. Το 16,6% των ερωτηθέντων θέλει να διεξαχθούν σε 1-2 χρόνια, το 7,9% θέλει εκλογές τον Σεπτέμβριο και το 7,7% θέλει προσφυγή στις κάλπες άμεσα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment