PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δημοσκόπηση για δήμο Αθηναίων, δήμο Θεσσαλονίκης και περιφέρεια Αττικής


Άνετο προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη, του Γιάννη Μπουτάρη και του Γιάννη Σγουρού.

Άνετο προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη για τον δήμο Αθηναίων, του Γιάννη Μπουτάρη για τον δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου για τον δήμο Αθηναίων, ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης προηγείται με 22,4% και ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 13,6%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 12,5%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 11,8%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 9%, ο Νίκος Σοφιανός με 6,5% και ο Βασίλης Καπερνάρος με 2,2%.

Άλλον (υποψήφιο) επιλέγει το 3,2% του δείγματος, «Ακυρο/Λευκό/Αποχή» το 2,4%, ενώ 16,4% δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Στον δήμο Θεσσαλονίκης, ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης έρχεται πρώτος με 36,3% έναντι 16,9% που συγκεντρώνει ο Σταύρος Καλαφάτης και ακολουθούν ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 8,5%, ο Γιάννης Δελλής (ΚΚΕ) με 3,8% και ο Χάρης Παπαγεωργίου (ΑΝ.ΕΛ.) με 2,4%.

Το 4,2% των ερωτηθέντων απαντά «Άλλον υποψήφιο», «’Ακυρο/Λευκό/Αποχή» επιλέγει το 3,9%, ενώ το 24% δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Τέλος, στην περιφέρεια Αττικής, ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, έχει το προβάδισμα με 22,5% έναντι του 16,5% της Ρένας Δούρου. Ακολουθούν ο Παύλος Χαϊκάλης με 9%, ο Θανάσης Παφίλης με 8,2%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 8%, ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5%, ο Πέτρος Μαντούβαλος με 3,5%, ο Θάνος Τζήμερος με 2,5% και η Μαρία Γιαννακάκη με 1,5%.

Άλλον υποψήφιο επιλέγει το 1,3% του δείγματος, «Άκυρο/Λευκό/Αποχή» το 5,1%, ενώ το 16,9% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment